LevJoe kérdése:
Miért nem tudtam feladni ezt a tippmix szelvényt? Mi a hiba? Valami a kötés miatt ütközik? Kérnék segítséget!
Figyelt kérdés
6 meccses fogadás, 4 sima, 1 hendikep és 1 "mindkét csapat szerez golt" tipusu. Kötés tiltása a hendikepre és a másikra külön vonatkozik. Akkor mi a gond? Utána megpróbáltam hogy 4 sima meccs + a hendikepes de úgy sem engedte! Fog.hat.idő jó, min.kötés nem volt megadva!2013. jan. 22. 16:02
1/8 anonim válasza:
Így nehéz megmondani.
Írd le a meccseket,elég a sorszám.
2/8 A kérdező kommentje:
113.V, 115.V, 116.V, 118.V, 132.H, 134.H
Köszi!
2013. jan. 22. 16:52
3/8 anonim válasza:
Ott van a gond,hogy a 118-as meccs le van zárva ,nem lehet rá fogadni,Roune-Marseille.
4/8 anonim válasza:
Egyébként interneten akartál játszani?
Lehet ,hogy akkor zárták le a meccset,aztán a listából meg még nem vették ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az a gond, mert kb. délben szerettem volna feladni a lottózóban, csak hibát írt ki. És nem tudom mért!
2013. jan. 22. 18:26
6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha már akkor le volt zárva a meccs, akkor igaz lehet!
2013. jan. 22. 18:33
7/8 anonim válasza:
Szerintem már akkor is le volt zárva,más nem lehet mert nincs más gond vele.
A Szerencsejáték rt.online oldalán az a baj ,hogy már nem tudom megnézni,mert megpróbálnám feladni ott,de már van meccs ami elkezdődött.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű igazad van! Köszi a segítséget!
2013. jan. 22. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!