Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom a nekem való srácot?
21 éves lány vagyok viszont egyáltalán nem az a nagyon lányos lány (sminkelni szoktam, denem mindig és utálom a műkörmöt, póthajat, magassarkúkat, undorító lányos ruhákat stb.)
Vans cipő, csöves farmer meg mondjuk egy BP Krúbi póló jellemez
imádok olvasni, barátaimmal lógni na meg ps4!!4
hasonló stílusú boyt jó lenne kifogni, de a városomban csak ilyen tipik fiúk mászkálnak unalmas külsővel és stílussal
nem akarok a macskámmal megöregedni, help
A bevezető szöveg alapján te egy 15 éves értelmi szintjén vagy.
Itt amúgy csak kanos luzereket fogsz találni szal pont a legjobb helyet választottad. Taps Taps Taps.
Szerinted mit akarhat egy 30 éves pasi egy 21-éves kislánytól ?
Csak nekem ba##za a szemem, hogy azt írta, "boyt"?
Mibe, hogy annyi az össz angol tudásod, hogy yes/no/boy?
igen, azt hiszem maradok a macskámnál mert eddig csak az ilyen maci nacis és pörkölt szaftos felsőjű fiúk találtak meg akik elhiszik magukról:D
nincsenek már egyedi fiúk csak másolatok
"nincsenek már egyedi fiúk csak másolatok"
Ezt vicces lánytól olvasni :D Nézd meg a fiatal csajokat. Kb, mint a klónok. Vannak egyedi fiúk bőven csak ahogy korábban is írták, ők nem elég jók neked.
Jó, hát lehet, hogy tényleg őt azok találták csak be, nem véletlenül állítja, nyilván.
Macskából is csak rövidszőrűt, háziasat, miskároltat.
Nagyon sok gondot megoldanak.
tudom, lányból is ugyanúgy vannak ilyenek
dehogynem jók csak azért legyen már valami saját stílusa és véleménye, ne olyan, mint a többinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!