Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem találom a társam és még barátnőm sem volt mert a nagyon csinos nők után megyek csak?
Tinderre is felmentem és csak 10 nő jött be összesen, az meg nem jelölt vissza.
Csak női kolleginák között dolgozok és sok a szingli köztük aranyosak stb de csak egy fogott meg ő meg a magas sportos pasikat szereti és hát én ilyen apa testű vagyok azt mondják meg alacsony de szerintem ez jó..
Igen, bilibe lóg a kezed. Én is vágyhatok egy Bora Bora utazásra, ha semmit se teszek azért, hogy eljussak oda.
Kövérként miért álmodozol egy vékony toppmodell csajért? Te hozzá képest semmi vagy. Ha ő ad a külsejére, akkor te miért nem adsz? Ja, mert lusta vagy.
Mindenkinek a szép tetszik, igen.
Ezeknek a csajoknak pedig a jó pasik jönnek be.
Hazánk nem azért a 4. legelhízottabb ország a világon, mert annyi pajzsmirigyes van itt, vagy azért hízott meg, mert beteg.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
Ha meg valaki hajlamos a hízásra, akkor tegyen azért, hogy ne hízzon meg.
Az aputestű pedig ergó, nagy sörhas, esetleg kövér testalkat.
"és amúgy is fogyni rohadt nehéz. "
Kifogásokat gyártani mindenre pedig a legkönnyebb.
Kövérként miért álmodozol egy vékony toppmodell csajért?
Nagyon nem vagyok kövér 168 cm és 78 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!