Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem találom a társam és még barátnőm sem volt mert a nagyon csinos nők után megyek csak?
Figyelt kérdés
Tinderre is felmentem és csak 10 nő jött be összesen, az meg nem jelölt vissza.
Csak női kolleginák között dolgozok és sok a szingli köztük aranyosak stb de csak egy fogott meg ő meg a magas sportos pasikat szereti és hát én ilyen apa testű vagyok azt mondják meg alacsony de szerintem ez jó..
2019. jún. 17. 09:12
11/40 anonim válasza:
Ja, csak nem mindegy, hogy zsíros 78 vagy izmos 78 kg. Ha semmi izom nincs rajtad, az nem szép. Olyan tohonya...
12/40 anonim válasza:
#7 hát ha 168 cm vagy, akkor igen🤣Amúgy nem kell 50 kg-nak lenned, de 10 kg-t le kéne adnod.
13/40 anonim válasza:
Ne mások életéből vonj le következtetéseket a sajátodra.
14/40 anonim válasza:
Most mondjam azt, hogy párom 172 centi és 63 kg? Szálkásan vékony izmos.
Szóval erről csak ennyit. Neked minimum 65-70 kg-nak kéne lenned.
16/40 A kérdező kommentje:
Tohonya? Inkább szexis macis....
Amúgy jó állásom is van Betti 172 ezret haza is viszek egy hónapban és saját lakásom van Pesten amit nagymamámtól örököltem és külön lakok...
2019. jún. 17. 09:45
17/40 anonim válasza:
Hű. Nem is értem miért nem vagy minden nő álma.
18/40 anonim válasza:
Hát ha szerinted szexi, akkor nézegesd magad a tükörben és izgulj rá, de mástól ne várd, hogy ezt tegye.
19/40 A kérdező kommentje:
17. Nem is kell hogy minden nő álma legyek csak annak az egynek akit akarok
2019. jún. 17. 09:50
20/40 anonim válasza:
:D
Ja, csak hogy ő meghaladja a te képességeidet. Remélem egyszer felébredsz majd az álmodból és végre elkezded a reális világot élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!