Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nem találom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem találom a társam és még barátnőm sem volt mert a nagyon csinos nők után megyek csak?

Figyelt kérdés

Tinderre is felmentem és csak 10 nő jött be összesen, az meg nem jelölt vissza.

Csak női kolleginák között dolgozok és sok a szingli köztük aranyosak stb de csak egy fogott meg ő meg a magas sportos pasikat szereti és hát én ilyen apa testű vagyok azt mondják meg alacsony de szerintem ez jó..

2019. jún. 17. 09:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
86%

"25. Azért lennék hülye mert vannak igényeim? Ok..."

Az igény az önmagaddal szembeni igényességgel kezdődik... Mikor én észrevettem, hogy 30 felett kicsit kezdenek jönni rám derékban a kilók, nem kezdtem el elméleteket gyártani arról, hogy "milyen szexi az aputest", hanem az edzésembe beiktattam még plusz hasprés gyakorlatot, és odafigyeltem, hogy ne egyek túl sok finomított szénhidrátot. És láss csodát, nem váltam aputestű pacává.

2019. jún. 17. 10:46
 32/40 A kérdező kommentje:
31. Nézd meg mindenhol az megy hogy fogad és szeresd úgy magad amilyen vagy.... pl nézd meg ezért vannak a duci modellek is szerintem
2019. jún. 17. 10:54
 33/40 anonim ***** válasza:
91%
Akkor te is fogadd el a molett nőket, és randizz velük. Problem solved.
2019. jún. 17. 11:02
 34/40 anonim ***** válasza:
83%

"Tohonya? Inkább szexis macis....

Amúgy jó állásom is van Betti 172 ezret haza is viszek "

Hát én a többszörösét és magas, sportos vagyok. Viszont abszolút nem érdekelnek a macis fiúk. Majd ha 40-50 éves lesz a leendő férjem, akkor esetleg, elmegy.

Igen, nagyon sanszos, hogy azért nincs senkid, mert csak nagyon csinos nő kell, olyanok, akik nálad sokkal jobbat is kaphatnak.

2019. jún. 17. 11:31
 35/40 anonim ***** válasza:
82%

"Nézd meg mindenhol az megy hogy fogad és szeresd úgy magad amilyen vagy"

Nem drága. Próbáld a legjobbat kihozni magadból és azt fogadd el, amin nem lehet változtatni. A súlyfeleslegen lehet. A magasságon nem. Na, azt valóban el kell fogadni.

2019. jún. 17. 11:33
 36/40 anonim ***** válasza:
61%

#36 + #37

Jól esik, amikor olyan butaságokat írsz egy kérdés alá, aminek semmi köze a kérdéshez és a kommentekhez?

Melyiket nem értetted meg? Segítsek elmagyarázni? :)

2019. jún. 17. 11:49
 37/40 anonim ***** válasza:
62%

Azt, hogy a saját testtípusodhoz képest fitt vagy-e vagy elhízott, nagyon könnyen letesztelheted. Csinálj meg annyi fekvőtámaszt, amennyit tudsz (mellkas a padlóig), meg annyi húzódzkodást, amennyit tudsz (teljesek kinyújtott karból indulva, és fejet a rúd fölé emelve számít 1 ismétlés).

Sikerült fekvőtámaszból legalább 15-öt, húzódzkodásból legalább 4-et megcsinálni? Akkor kb. rendben van a testsúlyod. Ez nem nagy eredmény, de egy edzetlen embertől oké.

Ha ennyi nem megy, akkor túlsúlyos vagy.

2019. jún. 17. 13:08
 38/40 anonim ***** válasza:
Utolsó, hülyeség, már bocs, csomó girhes ember van, aki annyira eszetlen, hogy nem menne neki, szóval addig oké, hogy fittség kérdése, de az 50 kilós gyógyegér Józsika biztos nem túlsúlyos, mégse tudja megcsinálni, míg lehet, hogy egy némi felesleggel rendelkező ember meg igen, de attól még van rajta plusz.
2019. jún. 17. 13:20
 39/40 anonim ***** válasza:
38, igazad van, de mondjuk ezt konkrétan erre az esetre értettem, mert az az adatokból egyértelmű, hogy a kérdező nem a girhes kategória.
2019. jún. 17. 13:21
 40/40 anonim ***** válasza:
Jó, a kérdező orvosi eset, és nem feltétlen a súlya miatt....
2019. jún. 17. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!