Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy egyre több incel férfi van manapság? Ez a nők hibája lenne?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
22%
Megbeszéltük, neked jó lesz a csóró, lepukkant céltalan szelfizgetős 60kg-os "férfi" :) Legyen így, sok szerencsét neked is :)
2019. máj. 29. 19:35
 42/59 anonim ***** válasza:
49%

Imádom amikor kiforgtaják a szavaim és olyanokat mondanak rólam, amik abszolút nem igazak. XD

Tudod mit? Inkább ő, mint te. ;)

2019. máj. 29. 19:38
 43/59 anonim ***** válasza:
36%
jah és 31 vagyok, lehet neked nyugdíjas, csak nehogy hirtelen pofonvágjon az élet, amikor felnősz és rájössz nincs fehér herceg, a pénz sem az égből hullik, pláne ha nagyok az igények, a hűséget és a szeretet meg ki kell érdemelni. Azok igények pedig nagyok, és csak egyre nagyobbak lesznek, és nem fogja neked ilyen gondolkodással senki sem biztosítani... :) Sok sikert!
2019. máj. 29. 19:39
 44/59 anonim ***** válasza:
66%

Mr 40% milyen büszke rá, hogy van egy pár tönkrement kapcsolata, amit nem csodálok, és azóta csak pénzért kap nőt. 😊

Igazi sikertörténet!

2019. máj. 29. 19:40
 45/59 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
30%

Olvasgatom az itteni kommenteket, és az jut róluk eszembe, hogy ha lenne egy gomb, amivel ki tudnám engedni a világ összes atomrakétáját, nem haboznék megnyomni. Szánalmas, amint mindkét nem művel. :)

28F

2019. máj. 29. 19:41
 46/59 anonim ***** válasza:
39%
Nem azt mondtam, hogy csak pénzért, de a legrövidebb út az egyenes.... Lehet csak én tapasztaltam úgy, de a 90%-a a nőknek nem való másra. Ennyi.
2019. máj. 29. 19:44
 47/59 anonim ***** válasza:
85%
30as "incelként" írok pár dolgot. Nem a nők hibája, és nem a férfiak hibája. Egy kapcsolathoz 2 ember kell, tehát soha nem lehet kizárólag az egyik fél hibája valami. Én csalódtam már nem egyszer, sokéves ismerettségekben is, valahogy mindig a "jó haver" szerepére voltam okés, nem a "pasim" szerepre a nőknél. A lehetőségek megnőttek, ma már nem 4 falubéli csapja a nőnek a szelet, hanem 4 falubéli, 3 kolléga, és 50 ismeretlen a neten. Többen vagyunk, van miből válogatni. Összetett dolog, ma már azért is leírnak, ha az életed eltér a "világlátás-traveladdict-túrázás" világképtől.
2019. máj. 29. 20:43
 48/59 anonim ***** válasza:
74%

Itt pont ez a baj, hogy azt hiszed, valami kis cuncicicababa ír, pedig hajjajj. Ha látnál, szóba se állnál velem.

De ez megint csak mutatja, hogy nektek a nő az, aki feszes. Nem tudom, milyen nőciket ismersz, engem hála az égnek nem kell etetni. Nem ismerek kitartott cicababákat.

2019. máj. 29. 20:49
 49/59 anonim ***** válasza:
78%

45-ös, ezt nem művelik "a nemek", itt 40%-osunk írta majdnem az összes kommentet, az ő színvonala olvasható ennél a kérdésnél.

Egyébként, 40%-os, ha majd felrémlik néhány olyan élmény, hogy nőknek nem kellesz, a 190 cm-eddel és az állítólagos átlag feletti kinézeteddel, akkor majd ezeket az élményeket ne told át valahová az agyad legelrejtettebb részére... Nyugodtan figyeld csak meg hogy hány nő nem kíváncsi arra aki te vagy

2019. máj. 29. 21:14
 50/59 anonim ***** válasza:
34%
Szóval mert osztotta az észt nekem egy első éves egyetemista, és leírtam magamról a tényeket. Ha szerinted ez átlag feletti, az a te véleményed. Nekem ezek a dolgok azok, amiket elértem. A lehetőség mindenkiben ott van. De ezért én vagyok a csúf gonosz ember? Nekem egy olyan életről semmit nem tudó 20 éves (ráadásul csak egója nagy, de a végén kiderül vmi 90+-os) ne mondja meg a frankót, mert ha élőben látna akkor nem merné megtenni, már csak kedvességből sem. Én élőben is ilyen vagyok. Nincs mit titkolnom. Ha ez valakiből irigységet vált ki, sajnálom, de szemet hunyni mikor egy egoista nőszemély rámszögezi, hogy hozzám nem nyúlna, meg osztja az észt... Ha megvédem magam, akkor meg felháborodtok...
2019. máj. 29. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!