Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy egyre több incel férfi van manapság? Ez a nők hibája lenne?
Pl az önismeret hiánya. Még az életben nem láttam incel nyavajgás közepette, hogy valaki leírja a VALÓS rossz tulajdonságait. Leírnak ilyen kamu rossz tulajdonságokat, hogy "túl jószívű", meg egyéb marhaságok.
A kérdés is... hogy lehetne már más hibája? Ez olyan, mintha azt mondanám, én egy jó ember vagyok, segítek a néniknek buszra pakolni a cuccukat, miért nem ad nekem ezért valaki pénzt?
Ahhoz meg semmilyen emberismeret nem kell, hogy rájöjj, ezek mind utálják a nőket. Nekik valami kiegészítő kell. Nem társat keresnek, hanem biorobotot, amin fut a mama program, plusz bővítménynek ott van a szex minden módon.
És az jobb lenne, ha azért jönnek össze veletek, mert amúgy nincs pénzük semmire. (Ha nincs feminizmus, nem dolgoznak.)
Tehát nektek az is jó, ha egy nő nem szeret, kényszerből van veletek, a szex közben máshova képzelu magát? Csak a getzit bele tudjátok nyomni, ennyi számít. Miért is kéne titeket választani?
Először is, a nőknek már nem létfontosságú a házasság/tartós kapcsolat. Így lényegében a legjobb pasik közül válogathatnak, és sok pasi nem jut szexhez, hát igen, szar az élet...
Másodszor: Rinyáló incelek, szerintetek csak a két véglet létezik, tehát alfa és lúzer? Most ez komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!