Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet manapság olyan férfit találni, aki nem szeretne gyereket vállalni az élete során és elégedett azzal ha a párjával boldogságban eléldegélnek kettesben?
Igen. Elkepzelhetonek tartom, hogy megelegszek egy boldog kapcsolattal.
31
Vannak mem is kevesen, akik ugyanezt keresik, amit te, csak férfiak.
Ahogy már írták előttem: Facebook. Van kifejezetten társkereső csoport is gyermekmenteseknek.
A sima childfree csoportban én is bent vagyok anya létemre, mert én birom őket, sok elgondolkodtató posztjuk van, ráadásul én is járok gyerekmentes programokra a párommal, meg barátaim is vannak köztük.
Lehet, és van is, és lesznek is, és voltak is.
Én/Mi már 30-as korosztály vagyunk, 30-as éveink elején járunk, és az osztályomból volt általános abból maximum a felének van és a többi nem is akar.
A középsulisok közül már több mint a felének van, talán 1-2 számmal, de ott se akar mindenki.
Ez csak egy szemlélet ha magam körül nézem.
amúgy meg nem kötelező, sokszor a szülők sírdogálnak morcosak azért, hogy nincs unokájuk, mondjuk ezzel az én anyám is az agyamra megy, de nem nekik csinálunk gyereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!