Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet manapság olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet manapság olyan férfit találni, aki nem szeretne gyereket vállalni az élete során és elégedett azzal ha a párjával boldogságban eléldegélnek kettesben?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 12. 19:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Direkt azért írtam oda, hogy "ez az én véleményem", hogy elkerüljem az ilyen kijelentéseket, hogy valakire én rá akarok erőltetni valamit.

Kedves 19. Válaszoló:

Ne tessék nekem esni, hisz ahogy olvasom a leírását nem magának szántam a véleményem ezért sem értem, hogy mi a probléma, hisz amit írt, hogy gyerekmentes napokat tartanak, az teljesen helyénvaló, mind magara, mind pedig a gyerekeire nézve, mind pedig az, hogy nem bánja, hogy gyereket vállalt. És mégegyszer tényleg nem akartam senkire semmit ráerőltetni.

Az meg, hogy valaki érzi tényleg, hogy nem lenne alkalmas erre, azt megértem, de nagyon sokan ebbe a kifogasba burkolózva, de valójában csak kényelmi okokból miatt jelentik ki ezt.

2019. ápr. 13. 22:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Lehet.

35/F

2019. máj. 5. 21:25
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet. Csak előbb utóbb unalmas lesz...
2020. febr. 7. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!