Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet netes ismerkedés során nálam jobb külsejű nővel párkapcsolat vagy már egy hasonló külsejű nő esetén is örüljek?
Nem vagyok helyes ezt tudom többen mondták hogy nagyon nem vagyok helyes kategória de attól még a csinos nők vonzanak
Élőben nagyon nincs lehetőség meg eléggé félős fiúcska vagyok és nem merek leszólítani nőket
Netes ismerkedésnél kizárt, hogy bármilyen sikert elérj férfiként, ha nem nézel ki teljesen tökéletesen, mert el sem fogja olvasni az üzenetedet senki.
Élőben sincs esélyed rá, hogy nálad jobb külsejű nő összejöjjön veled, de még hasonló külsejűre is minimális.
Heee?
Már egy roszabb külsejűnek is örülj!
#3 hiába jó a dumája, és jók a belső tulajdonságai, ha nem néz ki jól, több tucat csajra is ráírhat, még csak válaszra sem méltatják. Sajnos. Az meg, hogy van pénze a képekről nem derül ki. Ma már mindenki talál egy luxusautót amivel lefotózza magát, de a fele sem hiszi el, hogy az övé.
Még azt se mondom, hogy olyan bemutatkozó szöveget írj, ami lehengerlő, mert sokan el se jutnak odáig.
Próbálkozni ettől függetlenül próbálkozhatsz, de ezekre készülj fel.
#6-os Értem a mondandód, de azért kivételek is vannak, mint tudjuk...
ezért nem akartam elvenni a kedvét teljesen a kérdezőnek, hiszen sosem lehet tudni...
Itt inkább az elvárással van a legnagyobb gond sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!