Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találhat manapság egy férfi barátnőt?
Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 19:40
1/13 anonim válasza:
Ez baromság. Szinte majdnem mindenki találhat barátnőt.
2/13 anonim válasza:
nehéz. mondjuk a mai 27 évesek ( 92ben születettek) középúton vannak. Saját generációjuknak nem kellenek. Az idősebbek már elkeltek, vagy gyerekesek vagy régóta tartó kapcsolatuk van..
a fiatalabbaknak meg agyuk nincs..
3/13 anonim válasza:
Én 91-ben születtem, 27 vagyok. Baromira átérzem! Nők, családalapítás terén, reménytelen az életem. Másban bejött, jól fizető munkám van, szeretem is csinálni, de "asszonyt" nem találtam magam mellé. Mondjuk én tudom, hogy ez a személyiségem oka nagyrészt, baromira nehezen ismerkedem sajnos. Meg fogalmam sincs, hogy milyen korosztálynál próbálkozzak.
4/13 anonim válasza:
Én 92es vagyok. Es bejott az élet. Pasim is mindig volt.
Attol fugg hany éves vagy, hogy nézel ki,stb. Igy nem lehet választ adni h nem irsz magadrol semmit!
N27
5/13 anonim válasza:
# 4 Mert te nőből vagy! Az más! :D Mennyi veled egy idős pasid volt egyébként?
6/13 A kérdező kommentje:
# 4 Alapvetően irreális,amit állítasz.Egy nőnek párt találni nem kihívás.
2018. nov. 25. 08:15
7/13 anonim válasza:
Egy nőnek ugyanúgy kihívás párt találni, a baráti körömben rengeteg olyan lány van, akinek nincs és nem is volt (28 L), nekem is csak 1 volt, pedig nem kiálhatatlan a stílusunk, van biztos egzisztenciánk, magas beosztásunk, nem kalandokat keresünk, lehet ránk számítani, szeretnénk családot. Egyébként én egyre több szinglit látok, akik tengnek és lengnek a világban magányosan, szerintem az ismerkedési lehetőségekkel is van a probléma.
8/13 anonim válasza:
Mert ronda, kövér, igénytelen és/vagy életképtelen. A jól fizető munka sem garancia semmire. Olvasom ezt a sok rinyálást az élet igazságtalanságairól, és esküszöm úgy érzem, egy óvodás kislányt is le tudjátok körözni hisztizésben. Igényesen kell kinézni, fel kell tudni mutatni valamit az életben, és talán összejön valami. Még valami: lehet álmodozni a 10/10-es csajokról, ha ti nem abba a kategóriába tartoztok.
9/13 anonim válasza:
"Igényesen kell kinézni, fel kell tudni mutatni valamit az életben"
Ja, jó duma... Sok igénytelen töknek is van barátnője. Bár lehet fel tudnak mutatni valamit, valami illúziót, ami elkápráztatja a nőket egy darabig, mert az a lényeg, hogy játssz egy szerepet, mert csak akkor van esélyed...
10/13 Hozé don Padrafos válasza:
Szerintem: mert a nők 90%-a ma már diplomás, és lenézi azt, akinek nincs. Nekem elég egy középiskolai végzettség meg 2 csavarhúzó és egy laptop a boldogulásomhoz, és igénytelen lehet a külsőm, de ezt nem tudják ők elképzelni, mert mindenki magából indul ki! A nőknek 3 diploma a minimum, és nagyon szépen kell kinézni emellett, meg sok külföldi között kell mozgolódni, összemosni az üzletet a barátkozással, és nemzetközileg szárnyalni, értékes kapcsolatokat kialakítani, aztán üzletből magánba átvezetni a kapcsolatokat, és így a világot öncélból irányítani. Mégsem érik el mindezzel, amire vágynak, vagy csak kínkeservesen és belefásulnak, elégedetlenek mindennel. Nem értjük egymást, mert totál más az értékrendünk, és akkor jönnek azzal, hogy nem vagyok férfi, mert az letepert volna az első kóla után. Ha családról, gyerekről beszélek, kinevetnek. Ők nem vágynak rá, úgy látszik. Az öltönyösökhöz dörgölőzni sokkal izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!