Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találhat manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találhat manapság egy férfi barátnőt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megértem, én is átéltem. Külföldről jöttem haza friss diplomával 25 évesen 5 év távollét után. A nekem szimpatikus lányok már mind elkeltek, csak a selejtesek, elvált gyerekesek maradtak. Két évig próbálkoztam aztán elvettem a külföldi barátnőmet akivel még az egyetemen jöttünk össze. Igen, ha friss menyasszonyt akarsz akkor 20 évesen kell nősülni amikor még van választék. Késöbb már ritkán lehet kifogni alkalmas és éppen szabad nőt. 46 évesen ismét "eladósorba kerültem", akkor meg csak olyan partnert találtam akinek az előző házasságából származó gyereke gyűlölt, mert az apja helyére kerültem. Igy maradtam szingli egy saját félmagyar gyerekkel.
2018. nov. 30. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocs. Én házastársra gondoltam, akivel családot lehet alapítani. Szexpartner barátnő nem probléma találni mióta a nők megszabadultak a nem kívánt terhesség rémétől nagyon megbátorodtak.
2018. nov. 30. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a téma,bár én nem ez a korosztály vagyok.De tapasztalatom az van bőven. Pl. volt egy barátnőm ő dr jogász volt.Szuper állással,rengeteg pénzzel.És ehhez tartozó flegma lenéző stílussal másokkal szemben.A szexben egy nagy nulla volt.Amikor elváltunk mondtam neki,hogy idősebb korodban a pénzeden fogsz ülni magányosan barátok nélkül.Mert sokan össze tévesztik,az érdek kapcsolatokat a barátsággal.Mert az okosok már tudják ezt,hogy suba a subához guba a gubához .

rendeltetik.Csak ez nem tartós dolog.Persze ez csak sokak fejében később realizálódik,csak az idő az nem a szingliknek dolgozik.Sőt senkinek sem.

Mert mondjuk ki őszintén,nagyon nagy szerencsének kell lenni ahhoz,hogy valaki megtalálja a párját.Aki mindenben megfelel az igényeinek.Nagyon sok nőből nekem sikerült.

2018. nov. 30. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!