Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy egyre több incel férfi van manapság? Ez a nők hibája lenne?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
35%

#18 de láttam, mivel azt a választ is én írtam. Mondom, vigasztalgasd csak magad ilyennekkel, hogy 7 számjegyű fizetés, meg "paypal is csörög szépen", holott ez nagyon távol áll a valóságtól.

Csóró egyetemistaként is pont ugyanígy ment a nőknél. Mondjuk az igaz, hogy akkor még nem találták fel az incel szót.

2019. máj. 29. 18:02
 32/59 anonim ***** válasza:
48%
Mi az oka
2019. máj. 29. 18:58
 33/59 anonim ***** válasza:
31%
nem áll az távol a valóságtól, nekem is 7 jegyű, s telibe szrom a nőket. hogy miért? mert mind1ik egy lelketlen liberalista önző ösztönlény, akinek az esze csak saját magán jár, mert neki jár... neki jár a luxusház, a kidolgozott test. te írj rá, te szedd fel, te tartsd el, te etesd is lassan, mert ő neki jár... max szétteszi a lábát. hmmm... akkor rendelünk mint 1 pizzát a rosszlányokról, és kész. azt kapod amit látsz, s nem kell mindenféle érzelmi manipulációt kiállnod. akkor ennyit adok én is, s miután végeztem, mehet oda ahonnan jött, ahova való, a süllyesztőbe... mind1 az h tinder, utca, vagy rosszlányokról jött, ugyanaz a lelketlen ösztönlény. nem azt mondom ütni kell őket, mert állatokat sem bántunk, de hogy manapság a 20-30 közötti "nők" 90%-a egy az instagramos, istenverte szelfizős és kicsinyes egyéni érdekein kívül mást nem tud az is biztos, jah meg követelőzni. Mennyen apucihoz követelőzni, jah h nincs, mert megbzult, akkor anyucihoz, jh h ő is hirdeti magát.. nah ezért ilyenek az emberek. az incelek, én az vagyok-e? nem, csak egyszerűen nem veszem emberszámba a liberalista én én én én én gondolkodású embereket.
2019. máj. 29. 19:03
 34/59 anonim ***** válasza:
66%
Szar mi, hogy elérkeztünk oda, hogy nektek is ki kell nézni valahogy, nem kap meg a teleszart búvárruha minden csajszikát. Sírjatok is. Vagy van egyéb opció, úgyis túlnépesedés van.
2019. máj. 29. 19:15
 35/59 anonim ***** válasza:
24%
fogsz te még sírni alamizsnáért mikor ő bűbájos szépségessége löttyedni kezd...
2019. máj. 29. 19:19
 36/59 anonim ***** válasza:
62%
Igazából azt érzem ezeket olvasva, hogy nem kötelező mindenkinek szaporodnia. Szerencsére működik a természetes szelekció.
2019. máj. 29. 19:23
 37/59 anonim ***** válasza:
29%
Ha nekem ki kell nézni valahogy, akkor neked is. Ha nekem 1M-et kell betenni a kasszába, akkor neked is. Ha nekem felelősséget kell vállalnom a döntéseimért, akkor neked is. Vagy megint alkalmazzuk a kettős mércét? Ez az amiből nem kérnek ezek a férfiak. Én beteszem a pozitívot, te kiveszed. Mi ebben a megtérülés? Jah, hogy amíg "felzabálod", kiélvezed a jót, addig is keresed jobbat. Akkor inkább rendelés, s nem "etetek" egy ingyenélőt a semmiért...
2019. máj. 29. 19:24
 38/59 anonim ***** válasza:
42%

35#

Szeretnéd ezt hinni, és lám, mégse jött össze neked senki, csak szidod itt a nőket. Valamiért a sikeres férfiak sose szidják a nőket, de még a többit férfit se.

Ismerkedj nyugdíjas klubokban! :D

2019. máj. 29. 19:24
 39/59 anonim ***** válasza:
31%
38-as, nem szidok én senkit, de állítom neked bárhogy is nézel ki, vagy bármire is tartod magad (mert az látszik az egó az egekben) te is csak 1 árucikk vagy, amilyenhez már jutottam hozzá, vagy nagyon hasonlóhoz. A szavatosság lesz érdekes. Még a férfié 30tól kezd megérni, a tiéd onnantól csökken. Volt 10 éves kapcsolatom is, házasságom is, sőt biztos h egy 0-ával többet keresek mint te. Kisportolt vagyok és 190cm. Előadhatod a misz madamot itt névtelenül, de ott pucsitanál az 1. találkozás után. Szóval mi is vagy valójában? Ösztönlény, aki nem lát túl az én én én én vagyok az atyaúristenen. Jah és még mielőtt visszaforgatnád rám, én tényeket írtam...
2019. máj. 29. 19:30
 40/59 anonim ***** válasza:
74%

Igen, első éves egyetemistaként tényleg nincs nagy fizetésem. XD

Örülök neki, nyilván nem vagyok szimpi számodra, ezért szerencsére a való életben a hozzádhasonlók remélhetőleg elkerülnek. Mindenki nyer!

2019. máj. 29. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!