Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért válogat iskokai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért válogat iskokai végzettség alapján? Miért zárják ki azokat a férfiakat akik nem rendelkeznek diplomával, és nem is járnak fősulira/egyetemre?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem általánosítok, sajnos többször is tapasztaltam már ezt. 20 éves férfi vagyok, érettségi után nem tanultam tovább. Nem vagyok egyáltalán buta, csak egyszerűen nem találtam az érdeklődési körömnek megfelelő sulit, aminek úgy gondoltam volna hogy hasznát fogom venni és nem pocsékolom el vele az éveimet. Ha ismerkedésre kerül a sor sokaknak nem tetszik hogy soha nem vettem részt felsőoktatásban. Ez még a jobbik eset, találkoztam olyannal aki egyenesen le is nézett. Amikor megkérdezte hogy mit tanulok, és én elmondtam hogy mivel foglalkozom, csak ennyit mondott hogy "Tanulj tovább.." és elhajtott flegmán integetve. Közel se egy komoly ismerkedés volt, csak egy szombat éjszaka egy szórakozóhelyen, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy sokan vannak akik így gondolkoznak. Nyilván nem azt sajnálom hogy nem sikerült az ismerkedés azzal a nőszeméllyel, csak azért ez annyira nem esik jól... Már azon is elgondolkodtam hogy el kéne végezni csak azért valami szakot hogy jobban érezzem magam, de nem hiszen hogy ez lenne a helyes megoldás ha csak ezért tanulnék valamit aminek hasznát se fogom venni. Nem, akkor veszítenék csak igazán ha adnék az ilyen emberek szavára.

Nem tudom, hogy ha valaki stabilan áll, keres annyit hogy nincsenek anyagi problémái, és olyat csinál amit egyelőre még szeret is, akkor miért baj ha nincs magas végzettsége. Lehet hogy majd egyszer eljön az is, de most ez van.

Nyilván mindenki intelligens párt szeretne maga mellé, de az intelligenciát nem lehet tanulni, szerintem nem a papír tesz intelligenssé valakit. Aki ezt mégis így gondolja, annak szerintem elég nagy problémái vannak érzelmi intelligencia terén, mert igen, van olyan is, és szerintem van olyan fontos mint az értelmi intelligencia.

Ezelőtt eszembe se jutott kínosan érezni magam emiatt, de most már kezdem.

Nektek mi a véleményetek erről? Hasonló tapasztalatok esetleg? Ha hasonló cipőben jársz, téged mi motivál?

2019. máj. 5. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:

Sajnos aki szakmunkás azt nagyon lenézik.

Én most vagyok 20 éves,érettségi után forgácsolónak tanulok,nagyon tetszik és azért keresni is lehet vele rendesen,főleg külföldön.

Nem egyszer tapasztaltam,hogy amikor kimentem gyakorlatról ebédszünetben(munkás ruhában) és beálltam a kajáldánál a sorba,az emberek nem mertek mellém állni csak pár lépéssel arrébb.

De ugyanez van ha leülsz valahol melós ruhában,nem ül melléd senki.

2019. máj. 18. 16:57
 72/72 anonim ***** válasza:

Kicsit off téma, ha nem gond. Múltkor írtam választ ehez a kérdéshez és kritizáltam a jelenleg oktatási rendszert, mert a tudás megszerzését nem kéne korlátozni amiatt, mert mondjuk nincs elég érettségi pontszámod, csak a felvételihez kéne kötni a jelentkezést és nem az érettségihez. A barátom találta ezt ki és teljesen támogatom, mivel a gimnázium csak a konformizmusra nevel és állandóan számon kér, nem ad át szükséges tudásokat. A kritikus szabad gondolkozást ez a konformizmus gátolja mivel, ha nem csak kiváltságosak járhatnak egyetemre és a tudást nem piacosítanák, teljesen ingyenessé tennék, akkor sokkal normálisabb és gondolkozóbb társadalomban élnénk, mint most.

Ti támogatnátok ezt? A barátommal és pár ismerőseivel lesz egy ilyen ügyünk és jó lenne, ha a társadalom nyitott lenne erre.

2019. máj. 18. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!