Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért válogat iskokai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért válogat iskokai végzettség alapján? Miért zárják ki azokat a férfiakat akik nem rendelkeznek diplomával, és nem is járnak fősulira/egyetemre?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem általánosítok, sajnos többször is tapasztaltam már ezt. 20 éves férfi vagyok, érettségi után nem tanultam tovább. Nem vagyok egyáltalán buta, csak egyszerűen nem találtam az érdeklődési körömnek megfelelő sulit, aminek úgy gondoltam volna hogy hasznát fogom venni és nem pocsékolom el vele az éveimet. Ha ismerkedésre kerül a sor sokaknak nem tetszik hogy soha nem vettem részt felsőoktatásban. Ez még a jobbik eset, találkoztam olyannal aki egyenesen le is nézett. Amikor megkérdezte hogy mit tanulok, és én elmondtam hogy mivel foglalkozom, csak ennyit mondott hogy "Tanulj tovább.." és elhajtott flegmán integetve. Közel se egy komoly ismerkedés volt, csak egy szombat éjszaka egy szórakozóhelyen, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy sokan vannak akik így gondolkoznak. Nyilván nem azt sajnálom hogy nem sikerült az ismerkedés azzal a nőszeméllyel, csak azért ez annyira nem esik jól... Már azon is elgondolkodtam hogy el kéne végezni csak azért valami szakot hogy jobban érezzem magam, de nem hiszen hogy ez lenne a helyes megoldás ha csak ezért tanulnék valamit aminek hasznát se fogom venni. Nem, akkor veszítenék csak igazán ha adnék az ilyen emberek szavára.

Nem tudom, hogy ha valaki stabilan áll, keres annyit hogy nincsenek anyagi problémái, és olyat csinál amit egyelőre még szeret is, akkor miért baj ha nincs magas végzettsége. Lehet hogy majd egyszer eljön az is, de most ez van.

Nyilván mindenki intelligens párt szeretne maga mellé, de az intelligenciát nem lehet tanulni, szerintem nem a papír tesz intelligenssé valakit. Aki ezt mégis így gondolja, annak szerintem elég nagy problémái vannak érzelmi intelligencia terén, mert igen, van olyan is, és szerintem van olyan fontos mint az értelmi intelligencia.

Ezelőtt eszembe se jutott kínosan érezni magam emiatt, de most már kezdem.

Nektek mi a véleményetek erről? Hasonló tapasztalatok esetleg? Ha hasonló cipőben jársz, téged mi motivál?

2019. máj. 5. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
12%
Mert diploma=sok pénz.Addig se kell dolgozni a nőnek.
2019. máj. 5. 17:16
 12/72 anonim ***** válasza:
92%

Baromság, hogy a diploma a jó kereset miatt fontos. Aki ezt hiszi, az mostanában nem vitte a kocsiját szerelőhöz, vagy nem csináltatott gázbekötést. Sok szakmával valóban ezerszer jobban lehet keresni, mint mondjuk tanári diplomával vagy nővérként. Pedig kell érte tanulni elég rendesen!

Kérdező:

Biztos van olyan kőműves, aki azért pakol téglát 40 fokban napi 12 órát, mert ezt szereti, este pedig Hägelt olvas és Bachot hallgat közben. De azért lássuk be, hogy nem ez az általános.

2019. máj. 5. 17:36
 13/72 anonim ***** válasza:
23%

"... este pedig Hägelt olvas és Bachot hallgat közben. De azért lássuk be, hogy nem ez az általános."

Szerintem ha lehetnél légy bárki hálószobájában, még akkor is kevés diplomást csípnél ezzel nyakon szerintem.

32/f

2019. máj. 5. 17:50
 14/72 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as!

Fogalmasld sincs róla mivel foglalkozom, ha tippelnél 10-et se találnád el.

Eléggé szűk lehet a látóköröd, ha szerinted vannak a diplomások, meg vannak akik téglát pakolnak 40 fokban, azt ez a 2 közül lehet választani. Ahhoz meg csak gratulálni tudok hogy valamily úton-módon sikerüt összekötnöd az intelligenciát Bach hallgatással! 😄

2019. máj. 5. 17:59
 15/72 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarom elszomorítani az egyik válaszolót, de igenis van aki köpedelem bérekért is pakolja a téglát 40 fokban és 12-14 órában, mert egy ukrán az elvégzi fillérekért ezt a munkát.

Egyik melós ismerősöm pont a napokban panaszkodott, hogy már 3 éve nem emelték a bérért 200-ról, mert nem kell bért emelniük az ukránok miatt. Ha meg pattog valaki, akkor megmondja neki a vállalkozó, hogyha nem tetszik akkor menjen a fenébe, rengeteg ukrán szívesen jönne a helyére.

Azért a legtöbb diplomás munka helyére nem tudsz ukránt találni, ezért nem is ilyen alulfizetett.

2019. máj. 5. 18:11
 16/72 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, neked miért nem felelnek meg a boltos, körmös, pultos lányok? Gondolom nem ők hajtottak el a diploma hiánya miatt. Azért 20 évesen még nem lehet olyan hű de nagy karriered, amivel leszólod a diplomásokat. És miért nem tudod elfogadni, hogy más nem úgy gondolkodik mint te? Ez a beszűkült látókör.
2019. máj. 5. 18:19
 17/72 A kérdező kommentje:

17-es!

Légszíves idézd már az írásomból amikor leszólom a diplomásokat. De tényleg, most annyira kíváncsivá tettél!

2019. máj. 5. 18:23
 18/72 LazyJones ***** válasza:
64%

Nekem azért volt egy olyan vicces történetem, amikor az FKFnél dolgoztam kukásként, egy nő konkrétan közölte, hogy sosem járna kukással. Én akkor kerestem nettó 180 környékét, és mivel szelektíven dolgoztam, még büdös se voltam tőle. Mindehhez a csaj takarítónő volt, a pasija meg biztiboy.

Amúgy meg vannak hülyék mindenhol, akik azt hiszik, a biztonság, a pénz, a műveltség, az értelem, vagy bármi ilyesmi lemérhető papírok alapján.

2019. máj. 5. 18:24
 19/72 anonim ***** válasza:
98%
Bizonygatod, hogy a diploma nem ad plusz tudást, "a papír" nem tesz intelligenssé. Valóban nem, de ha szerinted egy megszerzett diploma csak egy papír, és a mögötte álló tudást, szorgalomat, ismeretanyagot nem nézed, akkor ne csodálkozz, ha nem állnak veled szóba a tanult nők. Ki akarja folyton ezt hallgatni?
2019. máj. 5. 18:33
 20/72 A kérdező kommentje:

És képzeld, megfelelnek a boltos, körmös, pultos lányok. Miért ne felelnének meg?! Nem tudom nálad hogy szokás, de ha ismerkedek valakivel, nem ez a szempont hogy milyen végzettsége van, mivel foglalkozik. Mert engem ő érdekel. Persze az is a személyiségének a része hogy mivel foglalkozik, mik az érdeklődési körei, miben leli örömét, de pultos és pultos között is van különbség, tanár és tanár között is, közgazdász és közgazdász között is. Nem lehet meghatározni valakit az alapján amivel a kenyerét keresi.

De nem is értem, hogy ez egyáltalán hogy jön a kérdésemhez? Feltettem egy kérdést arról hogy sok nőnek miért kizáró ok ha egy férfinek ninca diplomája, erre te ideböfögöd hogy nekem miért nem felelnek meg a boltos, pultos, körmös lányok.

Annyira szeretem mikor kérdezek valamit és mint a dögkeselyűk, azt figyelitek hogy mikor csaphattok le, mikor botlok el valahol, mikor hibázok. Még szerencsém van hogy tudok helyesen írni, mert különben olvasgathatnám ahogyan javítgattok. 😂

2019. máj. 5. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!