Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség volt elnevetnem magam azon, hogy a szeretőm a barátja nyakába ugrott?
Egy helyen dolgozunk, mentünk haza, és ahogy ment ki a recepción az irodaházból a barátja nyakába ugrott, mintha nagyon örült volna neki. 1-2 napja még a lakásomon nyögdécselt alattam. :) Ahogy ez eszembe jutott hangosan felkacagtam, mindketten rám is néztek, gyorsan elővettem a telefonom, mintha nyomkodnám. :)
Szemétség volt?
Nem ez volt a szemétség.
Azért majd ha réérsz, növessz gerincet, jó?
# 1
Már ne haragudj, de neki mi köze ahhoz, hogy van egy szar kapcsolat, ahol félrekúrnak? Az ő hibája?
Nem volt szemetseg mivel vicces maga a szituacio hogy ahog irtad is nemreg alattad fekudt aztan jon a baratja akinek a nyakaba ugrik
Nyilvan ha szeretne a baratjat tusztelne stb nem tartana szeretot
Ilyen helyzetben en is elrohogtem volna magam
Ez a nőre nezve gaz szitucio hogy ezt teszi
Mondhatni szemétség volt, de érthető és jól tetted. Voltam hasonló szituban. Egy bizonyos lányról tudtam, hogy megcsalta a pasiját és egy baráti társaságban, ahol jelen volt ez a szerető, elkezdte a lány részletezni, hogy milyen gáz, ha valaki félrelép és ő a becsületesség példaképe. Hát, páran elég nehezen bírtuk ki röhögés nélkül, amikor pedig elmentünk még sört hozni, kiszakadt belőlünk... :D
Hát igen, ilyen a valóság. Nagyjából az emberek fele lép félre, szóval általában elég vicces, hogy a szembejövő pároknál az emberek fele félrelépett. Az még inkább, hogy a társadalom általában azt gondolja, hogy a ciki-cuki csajok ilyet nem tennének, miközben náluk is pont ugyanúgy mindennapi dolog ez, mint a plázacicáknál.
Ágnyeszka. Téged csak egyszerűen sajnállak.
Jaj Istenem, a kérdező túlkompenzálása a reakciójával... Mindent elmond.
Valaki nem bírja elviselni a 2. helyet... ;) Fáj az egónak ugye? Még, hogy a nők akarnak mindig többet balbla. Nehéz elfogadni, hogy valamiért ragaszkodik a párjához, de valamiért mégis ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!