Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyebb olyan csajra hajtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb olyan csajra hajtani akinek barátja van? Nagy szemétség? A szingli csajok olyan unalmasak, össze vissza hazudnak, akaszkodnak.

Figyelt kérdés

Sokak szerint rosszul látom, meg szemétség, de szerintem sokkal könnyebb, jobb, izgalmasabb olyan csajra hajtani, akinek van barátja.

Ahogy észrevettem, a szingli csajok olyan akaszkodósak, össze vissza hazudnak, mondják amit hallani akarsz, csak hogy összejöjjetek - aztán idővel kiderül az igazság, és jönnek a problémák...

Ellenben ha a csajnak van pasija, eleve nem úgy indul a dolog, hogy összejöjjetek, és így mindenki őszintébb - mert egyáltalán nem akar megfelelni a másiknak. Valahogy így az érzelmeket elnyújtva, eltitkolva sokkal jobb megélni, kétségek közt őrlődni, fantáziálni, vágyakozni a másik iránt...

Amúgy meg nem értem miért szemétség - egyrészt az ember nem egy magadhoz láncolható birtokolható dolog, aki azt csinálja amit mondasz neki (van saját szabad akarata, tudja irányítani az életét, döntéseit). Másrészt ha van barátnőm, foglalkozom vele, nem hanyagolom el, szeretjük egymást, és tudom, hogy nem fog megcsalni.

Nektek mi a véleményetek?

27/F

2018. márc. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
8%
Nem könnyebb, de ha normális nőt szeretnél, akkor már eleve csak a foglalt csajok jöhetnek szóba.
2018. márc. 11. 17:38
 2/43 anonim ***** válasza:
86%
Te sem vagy meg erett egy kapcsolatra.
2018. márc. 11. 17:39
 3/43 anonim ***** válasza:
78%

A szingli lányok között is bőven van nem akaszkodós, legalábbis én nem vagyok az, sőt ha valaki egyből minden nap velem akar lenni, meg egész hétvégén, attól menekülök is. És én is attól esek szerelembe, ha van valami “akadályozó tényező”, és titkolni kell eleinte az érzéseket, nincsenek elvárások, ilyesmi. Így sokkal izgalmasabb az egész. De nálam ez a tényező mondjuk a távolság szokott lenni, nem az, hogy kapcsolata van. Foglalt pasira sosem hajtok, nem vagyok gerinctelen nyomi, mint te.

21L

2018. márc. 11. 17:40
 4/43 anonim ***** válasza:
14%
Az akaszkodást nem tudom, de hogy unalmasak, azt én is tapasztalom.
2018. márc. 11. 17:42
 5/43 anonim ***** válasza:
10%

Teljesen egyet értek veled.

Az meg már egy magasabb szint, ha férjes nőket csábítasz el.

Egyiknél annyira jól sikerült, le is cserélte férjét rám.

2018. márc. 11. 17:43
 6/43 anonim ***** válasza:
82%

És arra nem gondolsz,hogy amelyik nőnek van párja és megcsalja veled, akkor nagy valószínűséggel előbb utóbb téged is megfog csalni???

Amelyik ember ilyen könnyen be lehet csábítani az könnyen tovább áll.

Nem tudom hány szingli csajjal ismerkedtél.

De pl én sem vagyok akaszkodós,sőt inkább azt tapasztalom,hogy a férfiak lettek akaszkodósabbak.

Amúgy felesleges olyan nőre hajtani akinek van vkije. Az egyik okot kifejtettem,valószínű téged is meg fog csalni.

A másik ok pedig pofára esel.

Húgom egyik barátnőjére hajtott egy srác,közben tudta,hogy kapcsolatban él. Több hónapon keresztül fűzte a lányt, virágot küldött ami a kukába landolt. A lány mindig lepattintotta és mondta,hogy boldog kapcsolatban él fogja fel. Nagy nehezen 4 hónapnyi ajándék küldözgetés,fűzögetés után belátta,hogy nincs értelme és leszállt a lányról.

Ez komolyan megéri??

26/L

2018. márc. 11. 17:58
 7/43 anonim ***** válasza:
88%
Azért 27 évesen ciki már ez a szint.
2018. márc. 11. 17:58
 8/43 anonim ***** válasza:
86%
"a szingli csajok olyan akaszkodósak, össze vissza hazudnak" vs. tönkretennél egy kapcsolatot. Gratulálok, meg a több máskor észt osztó emberkének is. Önkritika zéró ezeknél a lúzereknél.
2018. márc. 11. 18:01
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Hajts, de aztán ugyanekkora mellénnyel vállald is az esetleges következményeket.
2018. márc. 11. 18:01
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy azért lesz egy csaj hazudós, akaszkodós meg unalmas, mert szingli, ahogy egy foglalt csaj sem lesz egyből érdekes és őszinte. Talán a te számodra érdekesebb egy foglalt csaj, de az valószínűleg inkább azért, mert foglalt. Nyugodtan ismerkedhetsz foglalt csajokkal, de azért még nem kéne a szingli csajokat ennyire leírni. Mivel nem minden nő ilyen, mert akinek van személyisége, szabad akarata és véleménye stb., annak lesz akkor is ha szingli és akkor is kapcsolatban van, ha meg egyszerűen valaki nem ilyen, akkor teljesen mindegy, hogy kapcsolatban van-e vagy sem.

Nyilván nem könnyű megtalálni a megfelelő személyt, de nem lehetettlen.

2018. márc. 11. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!