Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyebb olyan csajra hajtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb olyan csajra hajtani akinek barátja van? Nagy szemétség? A szingli csajok olyan unalmasak, össze vissza hazudnak, akaszkodnak.

Figyelt kérdés

Sokak szerint rosszul látom, meg szemétség, de szerintem sokkal könnyebb, jobb, izgalmasabb olyan csajra hajtani, akinek van barátja.

Ahogy észrevettem, a szingli csajok olyan akaszkodósak, össze vissza hazudnak, mondják amit hallani akarsz, csak hogy összejöjjetek - aztán idővel kiderül az igazság, és jönnek a problémák...

Ellenben ha a csajnak van pasija, eleve nem úgy indul a dolog, hogy összejöjjetek, és így mindenki őszintébb - mert egyáltalán nem akar megfelelni a másiknak. Valahogy így az érzelmeket elnyújtva, eltitkolva sokkal jobb megélni, kétségek közt őrlődni, fantáziálni, vágyakozni a másik iránt...

Amúgy meg nem értem miért szemétség - egyrészt az ember nem egy magadhoz láncolható birtokolható dolog, aki azt csinálja amit mondasz neki (van saját szabad akarata, tudja irányítani az életét, döntéseit). Másrészt ha van barátnőm, foglalkozom vele, nem hanyagolom el, szeretjük egymást, és tudom, hogy nem fog megcsalni.

Nektek mi a véleményetek?

27/F

2018. márc. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Mert arra valami garancia van, hogy a szingli csaj nem fog soha megcsalni? :)

Amúgy ha van barátnőm, az nem csak egy házőrző kutya - foglalkozom vele, foglalkozunk egymással - persze, ha hanyagolom (mert fontosabb a munka, meg fáradt vagyok, meg nem figyelek rá, meg nincs kedvem ehhez ahhoz ide oda menni), na arról én tehetek, nem Ő, és akkor jó eséllyel máshol keresi a boldogságot...

Persze tudom, megértés meg minden, nem könnyű az élet, stb. de ekkor melyik féllel is van a baj?

2018. márc. 11. 18:44
 22/43 anonim ***** válasza:
31%

Én nő vagyok ugyan de évekig csaltam a nős szeretőmet egy másik pasival.:DDDD Mi csak azt mondjuk hogy két más élethelyzetben mi a nagyobb esély..!!?

Én is voltam szingli de nem hazudoztam, semmi értelme, úgyis kiderül...ha neked egyszerűbb lenyúlni más nőjét..te tudod de honnan tudod mikor lehet egyáltalán? Tudjuk ott ahol a harmadik belép általában nem az a bűnbak, stb.. én aztán tudom..téged nem csak a tiltott gyümölcs vonz inkább??:) ...meglehet! De nem tisztességes lenyúlni más párját csak úgy durrbele!!:D

2018. márc. 11. 19:15
 23/43 anonim ***** válasza:
Egyébként kicsit sem tartanál attól, hogy a kiszemelted aktuális párja egy ilyen húzásodért akár ki is belezne?
2018. márc. 11. 19:36
 24/43 anonim ***** válasza:

Meg amúgy milyen probléma-megoldás az hogy adott egy probléma amire válaszként te egy még problémásabb helyzettel oldod meg..idézőjelben.. már eleve ez..

Nem lehet inkább az a baj hogy rosszakat vonzol be...?

Ezen dolgozz kicsit. Ne más nőjén.:D veszélyes vizeken evezel ember egyszer valaki tényleg kibelez :D

meg mi van ha később rájön a párjával jobb volt??

:)

2018. márc. 11. 19:40
 25/43 A kérdező kommentje:

"milyen probléma-megoldás az hogy adott egy probléma amire válaszként te egy még problémásabb helyzettel oldod meg" - ez tetszik, jó a meglátásod, de belegondolva én így intézem a dolgokat, és élvezem :)

Kibelezés terén szeretek veszélyesen élni, és úgy érzem ez is az én malmomra hajtaná a vizet :)

2018. márc. 11. 19:50
 26/43 anonim ***** válasza:

jahát akkor nősülj meg én voltam sokáig házas is..:))))) #22

Aaaaz az igazi veszély, mikor a házisárkány vár otthon../aki általában nincs is vele tisztában hgy szar a házassága és ő a sárkány de ezt hagyjuk is../

amúgy én is erre a következtetésre jutottam de ezt úgy oldottam meg hogy barátkozom előbb aztán ha abból alakul valami az grátisz! De mondjuk egy férjezett asszonynál is ugyanúgy bepróbálkoznál??:) Szerintem nem éri meg a kockázatot ha gyerek van pláne, az tabu!

Mééért nem keresel egy normális lányt előbb csak barátkozz vele...aztán úgyis látod milyen!!!

2018. márc. 11. 19:59
 27/43 A kérdező kommentje:

Gyerekkel tabu.

Férjezett bonyolult (erkölcsileg nem izgatna, nem hiszek benne, hogy szerződéssel lehet valakit birtokolni - arra ott a kutya).

Házisárkány? - Az aranyos csajok jönnek be, az meg olyan cuki, mikor veszekszik :) Egyszer egy ilyen csaj kést akart belémvágni - őszintén örültem volna neki, mert egy hét alatt begyógyul, de évtizedekig lehet rajta röhögni :)

2018. márc. 11. 20:25
 28/43 A kérdező kommentje:

Amúgy nem hiszek a barátságban - persze voltak barátaim, akik jöttek ha a pénzemet kellett költeni, aztán nem értek rá, fontosabb dolguk volt, stb.

Nővel barátkozni? Az nem a lassú haladás? :)

2018. márc. 11. 20:28
 29/43 anonim ***** válasza:
65%

És mégis hogy gondolod, az akaszkodós, hazudós szingli lányok egyszerre csak őszinték és jófejek lesznek, mert kapcsolatban vannak? Eszedbe sem jut, hogy akit megismertél az nem azért akaszkodott mert szingli volt ahogyan a jófej csak sem csak akkor és azért jófej, mert pasija van...

Amúgy meg aki pasi mellett gátlástalanul csal, az nagyobb eséllyel fogja ezt újra megtenni. De ha neked ez mindegy....

2018. márc. 11. 20:29
 30/43 anonim ***** válasza:
Hàt ha ilyen szöveggel indítasz egy szingli normális korodbeli csajnàl nem csoda, hogy csak az ostobàk mennek utànad a többi menekül. A hàzassàgról eszedbe nem jut, hogy szimplán szerelmesek az emberek szted csak birtokolni akarjàk egymást? Bravó mesélj még... Nem is kommentàlom a többit... :) maradj azoknàl akik jópofiznak neked pàr mellett Van még kérdés?
2018. márc. 11. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!