Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb olyan csajra hajtani akinek barátja van? Nagy szemétség? A szingli csajok olyan unalmasak, össze vissza hazudnak, akaszkodnak.
Sokak szerint rosszul látom, meg szemétség, de szerintem sokkal könnyebb, jobb, izgalmasabb olyan csajra hajtani, akinek van barátja.
Ahogy észrevettem, a szingli csajok olyan akaszkodósak, össze vissza hazudnak, mondják amit hallani akarsz, csak hogy összejöjjetek - aztán idővel kiderül az igazság, és jönnek a problémák...
Ellenben ha a csajnak van pasija, eleve nem úgy indul a dolog, hogy összejöjjetek, és így mindenki őszintébb - mert egyáltalán nem akar megfelelni a másiknak. Valahogy így az érzelmeket elnyújtva, eltitkolva sokkal jobb megélni, kétségek közt őrlődni, fantáziálni, vágyakozni a másik iránt...
Amúgy meg nem értem miért szemétség - egyrészt az ember nem egy magadhoz láncolható birtokolható dolog, aki azt csinálja amit mondasz neki (van saját szabad akarata, tudja irányítani az életét, döntéseit). Másrészt ha van barátnőm, foglalkozom vele, nem hanyagolom el, szeretjük egymást, és tudom, hogy nem fog megcsalni.
Nektek mi a véleményetek?
27/F
Nyugi, itt majd lepontoznak szépen. Mert itt mindenki erkölcsi példakép, aki észre sem veszi a foglalt embereket, keresztülnéz rajtuk, gyökerestől kiirt minden érzelmet magából, ami foglalt személy felé vonzaná...
A valóság az, hogy csak a saját környezetemben szétnézve is sok olyat láttam, hogy egy kapcsolatban élő személynek megtetszett egy harmadik. Aminek általában szakítás lett a vége, és az illető összejött a harmadikkal. Csak éppen beindult a részéről az önáltatás, hogy "nem, én nem a harmadik miatt szakítottam... nem, az exem borzasztó volt, nem jöttünk ki, elhanyagolt, stb." Csak az a furcsa, hogy mindig a fránya harmadik felbukkanása után jöttek rá ezek az illetők, hogy milyen lapos és unalmas a kapcsolatuk, és mennyire nem passzolnak az előző párjukkal...
Aki kapcsolatban van, arra nem hajtunk. Alapszabálynak kéne lennie, de jó sok férget szórt ki a mindenható a Föld nevű bolygóra.
A nőket egyébiránt három csoportra osztom:
- vannak a kapcsolatfüggők (miközben még együtt van a már exnek tekinthető hapsival, már az újjal kufircol, "indázós" módszer),
- vannak a nem kapcsolatfüggők (egyik kapcsolatból kilépnek, tartanak egy kisebb-nagyobb szünetet, élvezik az egyedüllétet, és a megfelelő pillanatban, ha úgy alakul, ismét kapcsolatba lépnek),
- és vannak az elmebetegek (ők évek óta magányosak, néha/gyakran húzogatja őket valaki, de olyan torz világképpel, vagy olyan elviselhetetlen tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy kilométerekről elkerüli őket mindenki).
Érdemes tehát az egyedülálló nők közül a nem kapcsolatfüggőket keresni.
Nagy szemétség?
Nem feltétlen.
Abban semmi rossz dolog nincs, hogy egy olyan nő tetszik meg akinek van párja , egyáltalán nem elítélendő nálla próbálkozni , viszont rávenni arra, hogy megcsalja a párját veled , az nem valami szép dolog. Tehát ha szakít a párjával és aztán jöttök össze az teljes mértékben rendben van.
"Alapszabálynak kéne lennie, de jó sok férget szórt ki a mindenható a Föld nevű bolygóra"
Csak úgy szólok, hogy a nőket se kell félteni.
Aki meg feldobja vagy vissza a labdát, nem kell félteni.
A nők nagyrésze meg ilyen, főleg, ha jobb parti van kilátásban.
Persze ezekről is lehetne beszélni, hogy ki a jó parti.
Hosszú távra tervezős vagyok - sosem szexet vagy alkalmi rövid kapcsolatot keresek (olyannal jönnék csak össze, akivel el tudom képzelni hogy 30 év múlva az unokáinkkal játsszunk...)
Sajnos tapasztalatom szerint a szingli csajok (főleg gyerekkel) nagyon akaszkodósok - pl. a munkahelyemen egy csaj a nyakamban liheg, bármiről van szó, velem ért egyet, nincs önálló gondolata, azt mondja amit hallani akarok - ez lenne a tökéletes, a bizalom, hűség mintaképe?! És akkor 2 hónap múlva kiderül, hogy nem is szeret kirándulni, vagy ilyesmi... A szomszéd ugyan ilyen, véletlenül pont akkor viszi ki a szemetet, amikor dolgozni megyek, ha visszaérek és hallja a kocsim, kijön virágot locsolni, és olyan erőltetetten beszélünk pár mondatot (eleve nem jön be, szóval...)
Ellenben ha a csajnak van valakije, olyan felszabadultabban lehet vele beszélgetni, van önálló gondolata, és ki is mondja amit gondol. Ha testi kapcsolat nélkül hetek, hónapok alatt kialakul a vonzalom, akkor igen, ismerem, megbízom benne, és ha szakít a barátjával, tudom miért tette.
Sokakkal ellentétben én nem tartom szemétségnek, megcsalásnak, stb. egyszerűen kiderült, rájött, hogy a tökéletesnek hitt kapcsolata nem az - mégis mi lenne a helyes? ha rádöbben hogy baj van, de hűséges marad a boldogtalan életéhez?!
Ja ha téged nem zavar hogy veled is így fogja megtenni.:D
hát hajrá. Hétvégi kamu kérdés..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!