Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyebb olyan csajra hajtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb olyan csajra hajtani akinek barátja van? Nagy szemétség? A szingli csajok olyan unalmasak, össze vissza hazudnak, akaszkodnak.

Figyelt kérdés

Sokak szerint rosszul látom, meg szemétség, de szerintem sokkal könnyebb, jobb, izgalmasabb olyan csajra hajtani, akinek van barátja.

Ahogy észrevettem, a szingli csajok olyan akaszkodósak, össze vissza hazudnak, mondják amit hallani akarsz, csak hogy összejöjjetek - aztán idővel kiderül az igazság, és jönnek a problémák...

Ellenben ha a csajnak van pasija, eleve nem úgy indul a dolog, hogy összejöjjetek, és így mindenki őszintébb - mert egyáltalán nem akar megfelelni a másiknak. Valahogy így az érzelmeket elnyújtva, eltitkolva sokkal jobb megélni, kétségek közt őrlődni, fantáziálni, vágyakozni a másik iránt...

Amúgy meg nem értem miért szemétség - egyrészt az ember nem egy magadhoz láncolható birtokolható dolog, aki azt csinálja amit mondasz neki (van saját szabad akarata, tudja irányítani az életét, döntéseit). Másrészt ha van barátnőm, foglalkozom vele, nem hanyagolom el, szeretjük egymást, és tudom, hogy nem fog megcsalni.

Nektek mi a véleményetek?

27/F

2018. márc. 11. 17:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Szereted az izgalmat, a kihívást és ehhez gyártottál egy ideológiát. Ez a véleményem. Valaki ejtőernyővel ugrik, valaki veszélyes állatot tart, te meg erkölcstelenkedni szeretsz. Előbb volt meg benned a vágy a tiltott dolgokra, és utána elkezdted ezt racionalizálni. Nem olyan különleges ez, rengeteg ember végez öncsalásokat.
2018. márc. 11. 22:00
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát kívánom, hogy egyszer legyêl borzasztó szerelmes, és jöjj rá, hogy a párod megcsal egy ilyen "szeretek veszélyesen élni" - fickóval. Ha ennyire szeretsz veszélyesen élni, akkor mássz hegyet biztosítókötél nélkül. Ha így szeretsz élni, akkor tedd ezt, vagy autózz fék nélkül, vagy mittudomén. Más emberek életét meg hagyd szépen békên. Megáll az eszem. Értem én, hogy telibeszarod mindenki más boldogságát, de hogy erre még büszke is vagy, az megint egy másik szint. Ha meg nem érted mi ebben a szemétség, akkor az értelmi szinted valahol az avarszinten bolyonghat. Nem vagyok erkölcscsősz, és azt is értem, hogy az emberek nagy része ilyen, de ettől még nem lesz kevésbé gusztustalan, amit csinálnak. Az "ahogy észrevettem a szingli csajok.." passzusból pedig ne állíts statisztikát. Ha osszeszedtél kb 100at, és mind a 100 olyan volt, amilyennek állítod, akkor jogos lenne az észrevétel. Ellenkező esetben még csak általánosítasz.
2018. márc. 11. 23:13
 33/43 anonim ***** válasza:
Hat az utolsonak igaza van ...siralmas! Megirta hogy 27 eves, na ebbol latszik 90 utan szuletettek milyenek! Na ezek ne szaporodjanak, de fogalmam sincs mi lesz a motivacioja kesobb mert biztos nem tartjak el a nyuggereket az orszagban! Uuuum 2 evig szingli voltam, most van egy csodalatos eletem, ferjem aki eltarthatna akar annyi penze van :D es kapaszkodj meg idosebbek vagyunk toled:) az addigi baratnoim most mind szinglik akik ezt a harmas partyt uztek, lekestek a gyermekvallalasrol mert egy vmi elfelejtettek: idoben DONTENI ...:) azert javaslom neha csinalj egy hiv tesztet, meg tudod van amitol az ovszer sem ved meg ....de egyebkent nem zavar hogy egy masik ferfi farka utan teszed be???! :D szerinted mennyire ertekel valaki ha megkap kapcsolaton kivul is ? Ja es ha te szingli vagy akkor te nem akaszkodsz ezekre esetleg hogy ez ijesztene el toled a noket? En rihadjak meg nem hiszem el hogy te csak aldozat vagy...alattomos gondolataid vannak. Szerintem van neked defekted hogy 27 evesen itt tartasz es ilyen korcs otleteket gyartasz a gyakorin😂😂😂
2018. márc. 12. 06:20
 34/43 anonim ***** válasza:
Mondjuk reggel fél hatkor kiselőadást tartani az se semmi:D bocsánat! egyet értek lollipoppal ..ideológiát gyártasz az erkölcstelenséghez. Nagyon ravasz, de ha jobban belegondolok ez olyan kb mintha 360 fokos fordulatot tettél volna :D :D ...ergó semmi értelme!!?
2018. márc. 12. 10:18
 35/43 anonim ***** válasza:
..de a poén az hogy akiknek most van párjuk- és Te lenyúlnád- azok is egyszer szinglik voltak. Na????? :D
2018. márc. 12. 10:21
 36/43 A kérdező kommentje:

Nem győztetek meg :) Mondhatni úgy csinálom, mint a "Kegyetlen játékok" című filmben, csak én ahogy már írtam, hosszú távra tervezek, és nem cserélgetem hetente a csajokat.

Nem sok barátnőm volt - az elsővel remekül elvoltunk, de egy családi tragédia után egyszercsak eltűnt, külföldre költöztek. Két szingli nagyon unalmas volt, Egy kapcsolatossal jól elvoltunk, és most itt vagyok.

A munkahelyemen a szingli csaj a nyakamban liheg, itthon meg a szomszéd - nem esik le nekik, hogy az életben nem fogunk összejönni... ne erre mi a megoldás?

2018. márc. 12. 11:29
 37/43 anonim ***** válasza:

Azt mondod "lassú haladás..nővel barátkozni"

így meg egyet lépsz előre hármat hátra :D !! #22

2018. márc. 12. 13:20
 38/43 anonim ***** válasza:

Hát mondd nekik hogy nem!! nem 44 vagy véletlen és az exem pont ilyen "problémái voltak" ..két éhendöglés közt..

aki meg-én -levágta a kötélről mert olyan jól csinálta az életét....azt elhajtotta. Imádtam. Segítettem, stb.

de szemellenző előtte hát tőlem ..:D

2018. márc. 12. 13:23
 39/43 anonim ***** válasza:
A kerdezo meg nagyot fog sz....ni :)
2018. márc. 12. 14:22
 40/43 anonim ***** válasza:
Mindjárt megsajnálom szegény kérdezőt akit szingli csajok hordái üldöznek naphosszt. Ja, nem. :-)
2018. márc. 12. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!