Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb olyan csajra hajtani akinek barátja van? Nagy szemétség? A szingli csajok olyan unalmasak, össze vissza hazudnak, akaszkodnak.
Sokak szerint rosszul látom, meg szemétség, de szerintem sokkal könnyebb, jobb, izgalmasabb olyan csajra hajtani, akinek van barátja.
Ahogy észrevettem, a szingli csajok olyan akaszkodósak, össze vissza hazudnak, mondják amit hallani akarsz, csak hogy összejöjjetek - aztán idővel kiderül az igazság, és jönnek a problémák...
Ellenben ha a csajnak van pasija, eleve nem úgy indul a dolog, hogy összejöjjetek, és így mindenki őszintébb - mert egyáltalán nem akar megfelelni a másiknak. Valahogy így az érzelmeket elnyújtva, eltitkolva sokkal jobb megélni, kétségek közt őrlődni, fantáziálni, vágyakozni a másik iránt...
Amúgy meg nem értem miért szemétség - egyrészt az ember nem egy magadhoz láncolható birtokolható dolog, aki azt csinálja amit mondasz neki (van saját szabad akarata, tudja irányítani az életét, döntéseit). Másrészt ha van barátnőm, foglalkozom vele, nem hanyagolom el, szeretjük egymást, és tudom, hogy nem fog megcsalni.
Nektek mi a véleményetek?
27/F
Nem győztetek meg :) Mondhatni úgy csinálom, mint a "Kegyetlen játékok" című filmben, csak én ahogy már írtam, hosszú távra tervezek, és nem cserélgetem hetente a csajokat.
Nem sok barátnőm volt - az elsővel remekül elvoltunk, de egy családi tragédia után egyszercsak eltűnt, külföldre költöztek. Két szingli nagyon unalmas volt, Egy kapcsolatossal jól elvoltunk, és most itt vagyok.
A munkahelyemen a szingli csaj a nyakamban liheg, itthon meg a szomszéd - nem esik le nekik, hogy az életben nem fogunk összejönni... ne erre mi a megoldás?
Azt mondod "lassú haladás..nővel barátkozni"
így meg egyet lépsz előre hármat hátra :D !! #22
Hát mondd nekik hogy nem!! nem 44 vagy véletlen és az exem pont ilyen "problémái voltak" ..két éhendöglés közt..
aki meg-én -levágta a kötélről mert olyan jól csinálta az életét....azt elhajtotta. Imádtam. Segítettem, stb.
de szemellenző előtte hát tőlem ..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!