Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?
Igen, nagyon sok nő és férfi van, aki szamára fontosabb a család összetartása, mint a saját személyes, pillanatnyi boldogsága. Mi is így vagyunk ezzel, nem tesszük tönkre a gyerekeink életét egy kis izgalomért. Mellesleg az én feleségem nem is akarna mást rajtam kívül, tudja, hogy nem szeretem, de nem érdekli.
Nyugi, a gyerekek észre fogják venni a hazudozásodat, a szánalmas játszmádat. Azt hiszed, hogy nem lesz feltűnő, ha a párodhoz már nem úgy közelítesz?
És te nem szenvedsz, ha még mellette kell maradnod? Ha nem, akkor minek elválni?
A szerelem úgyis elmúlik és átveszi helyét a sokkal mélyebb szeretet.
Hány éve vagy házas és hány gyereked van?
A gyereket az teszi tönkre, ha a szülei elválnak. Az nem, ha a szüleinek nem jó a szexuális élete. Ezzel csak azok takaróznak, akik a válásukhoz keresnek ideológiát a lelkiismeretük elhallgattarására.
A gyereknek nem jó az se, ha állandó a vita, a veszekedés, ha a két szülő gyűlöli egymást. Az se sokkal jobb, ha csendben gyűlölik egymást, és éreztetik a gyerekeikkel, hogy mekkora áldozatot hoztak értük.
Ebbe megy tönkre a gyerek. Válással és válás nélkül is.
Akinél csak annyi a gond, hogy ritkább a szex, és csendben megoldják másképp, de a baráti viszony, a tisztelet és a szeretet megmarad, azok nem akarnak válni. Se most, se később.
Ahol a válás felmerül, az egy halott házasság. Ha megdöglik a kutya, azt se temeted el, hanem néha megsimogatod, és azt hazudod a gyereknek, hogy csak alszik?
Szerinted nem vesz észre semmit? Csak kicsi, de nem hülye.
A válást úgy is meg lehet oldani, hogy a gyerekek annyit éreznek, hogy innentől máshol laksz. De ugyanúgy ott vagy nekik mindig. Ebben az esetben nem sérül.
Nekem pl. az tette tönkre az életem, hogy elváltak. Teljesen szétesett bennem a biztonság, család érzete és gyűlölöm ezt amit hagytak maguk után... azok is csak magukra meg a saját boldogságukra gondoltak (illetve főleg apám aki ment a rohhadt farka után...)
Arra hogy ez hogy fog rám hatni és én mit fogok érezni hogy leszar az a 2 ember akire felnézek és akik a biztos pontot jelentették ebben a g.e.c.i világban k.u.r.v.á.r.a nem gondolt senki! De a sok önző ostoba nyomorult hitegesse csak magával hogy jajj a gyereknek is jobb... aha. Kibassszottul jobb tényleg...
Jaj, te drága, azt hiszed, hogy egy kapcsolat csak a szexről szól?
Szerinted egy gyerek nem venné észre, ha az apa már nem öleli át úgy a feleségét, mint régen, nem mennek el kettesben sehova, nincsen annyi puszi, csók mint eddig, nincs annyi önfeledt mosoly, vidámság mint eddig?
Sok pszichológiai könyvet olvasok. A gyerek mindent észrevesz, max nem szól és önmagát emészti.
Persze, hogy az elvált szülők gyerekei sínylik meg az egészet, de még mindig kevesebbet sérülnek, mintha egy hazugsággal teli családban élnének.
Tehát se házas nem vagy, se gyereked nincs. LOL. Az, hogy sok könyvet olvastál a házasságról és a gyereknevelésről, nem számít tapasztalatnak. 😁😁
Igenis a válás teszi tönkre a gyerekek életét. Ha már gyerekem van, kutya kötelességem kitartani mellette és az anyja mellett, akkor is, ha elmúlt a szerelem. Erre tettem esküt, és ezzel tartozom a családomnak és a saját lelkiismeretemnek. És nem kell semmit megjátszani, meg nem kell hazudozni. Egyszerűen hűségesnek kell lenni, akkor is, ha nehéz. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Aztán ha a gyerekek felnőttek, kirepültek, lehet gondolkozni a továbbiakról. De addig a gyerek érdeke az első, és a család szent és sérthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!