Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szeretem mar a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
90%

Ha válni akarsz ne várj 1 napot sem!!!!!

A gyerekeknek akkor is rossz lesz, ha 18 évesek lesznek, pláne ha megtudják, hogy csak miattuk maradtál az anyukkal, aki már régen találhatott volna magának valakit ha nem rabolod az idejèt!

(Tapasztalatból írom a "gyermek" szemszögéből)

2019. febr. 23. 15:57
 42/86 anonim ***** válasza:
21%

Amikor arról írtok, hogy "rabolom a feleségem idejét", mindig valami dögös MILF-et képzeltek magatok elé, aki ráadásul példás családanya és háziasszony, főz-mos-takarít, dolgozik, és még a gyerekeit is ellátja.

Az valahogy soha nem merül fel, hogy lehet, hogy a férj az, aki jól tartja magát, jól keres, eltartja egy fizetésből az egész családot, az asszony meg úgy néz ki, hogy már bottal se piszkálná senki, a férje is csak kötelességtudatból. Tehát ha az asszony egyedül maradna, akkor 100%, hogy senkit nem találna maga mellé (legalábbis olyat, amilyet ő elfogadna, mert valami 70 éves fogatlan csövesnek nyilván jó lenne, de azzal meg ő nem állna össze), a férj viszont simán találhatna maga mellé egy kedves, vonzó, szerető, fiatalabb hölgyet, akit még a gyerektartás mellett is vidáman el tudna tartani.

Valahogy az utóbbi lehetőség soha nem merül fel, pedig ilyen is van.

És olyan is van, hogy a férj mindezek ellenére sem hagyja el a feleségét, mert szereti és tiszteli annyira mint embert, hogy nem tenné ki annak, hogy egyedül kelljen maradnia. Viszont a férfi mégis boldogtalan mellette, de félre tudja ezt tenni a gyerekek érdekében, hogy ők teljes, szerető családban nőhessenek fel.

"Mert a férfiak csak a farkuk után mennek."

2019. febr. 23. 16:37
 43/86 anonim ***** válasza:
88%
Én attól jobban szenvednék, hogy valaki olyan van velem, aki nem is akar velem lenni, csak kényszer neki minden.
2019. febr. 23. 17:03
 44/86 anonim ***** válasza:
66%

Ez jó 66%. :) Szóval a gyerekek 18 éves koráig (vagy 24 éves mindegy) sajnálod a feleséged, mint embert, utána, mikor már végeztél a "szolgálattal" meg ő is, mehet a levesbe. Nagyon logikus...

Lehet, h bányarém, meg bottal se, de az idő neki sem segít. Faszán örülni fog, még annyi esélye sem marad, mint most...

És még te vagy a nagy ember szerető. Te csak használod az embereket.

A másik: milyen jogon mondod azt egy nőről, h bottal sem?? Honnan tudod más férfinak mi az ízlése? Áhh, rosszabb vagy, mint gondoltam.

Jó jó tudom, boszorka vagyok meg aljas, te meg a becsület és tisztesség. Se tisztesség, se becsület nincs benned!

2019. febr. 23. 17:06
 45/86 Ollókezű Edward ***** válasza:
91%
De honnan gondolja a kérdező, hogy a felesége veled marad? Ha jól vettem ki, itt még jópár évről van szó, azalatt a feleség is lehet, hogy megunja a banánt, és lelép. De tudom már, akkor ő lesz a sz@r szemét.
2019. febr. 23. 17:52
 46/86 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha semmit nem érzel a feleséged iránt,akkor fölösleges bennemaradni a házasságba.Kérdés hogy a gyerekeknek mi lenne a jobb,nem biztos,hogy az,ha vársz ezzel.

Láttam itt egy kommenrelőnél,hogy ögyilkos lett az apja.Nos nálam is ez lett.Megváltás lett volna,ha elváltak volna,de ugye az szégyen.Errefel apum öngyilkos lett...

2019. febr. 23. 21:24
 47/86 A kérdező kommentje:
Most a kommentek után még kevésbé tudom hogy mi lenne a helyes....
2019. febr. 23. 23:13
 48/86 anonim ***** válasza:
22%

Csak most jöttem, de erre muszáj....

"Akik azt írják soha ne váljak el azok komolyan arra biztatnak hogy az egész életemet eljem le boldogtalanul????!"

Ez annyira aranyos kérdező.... Te tettél rá szent és felbonthatatlan esküt. :)

Szomorú, hogy ennyit ér a szavunk, meg az is, hogy ennek fényében erőltetik az esküvőt.

Amúgy hogy érdemben is válaszoljak, nyilván válj el. Tudod "damage controll" ha most válsz, újra kezdhetitek mindketten külön az életeteket.

32/f

2019. febr. 24. 04:02
 49/86 anonim ***** válasza:
68%

"És olyan is van, hogy a férj mindezek ellenére sem hagyja el a feleségét, mert szereti és tiszteli annyira mint embert, hogy nem tenné ki annak, hogy egyedül kelljen maradnia."

Jó duma. Inkább pont, hogy a férj nem akarja saját magát kitenni annak, hogy egyedül kelljen maradnia. Ìgy legalább mosnak, főznek rá, és még lyuk is van, igaz olyan, amilyen, de van. Kötelességtudatnak hívni azt, hogy szexelsz valakivel, akit "bottal se"? Ne röhögtess. Senkinek sem kötelessége szexelni.

2019. febr. 24. 08:27
 50/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó dolog húzni egymás ideját. Hagyd, hogy a feleséged is találjon magának egy olyan férfit, aki szereti.
2019. febr. 24. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!