Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szeretem mar a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
65%

Az én szüleim nagyon pici koromban elváltak. Magányosan, teljesen egyedül haltak meg, sosem lett senkijük és soha többé nem beszéltek egymással sem.

Sokszor eszembe jut, hogy nem lett volna teljesebb az életük ha küzdenek egymásért? Nem tudom.

2019. febr. 23. 11:12
 12/86 anonim ***** válasza:
25%

Együttérzek veled. Az én szüleim is elváltak, és soha nem tenném ki ennek a gyerekeimet.

2019. febr. 23. 11:12
 13/86 anonim ***** válasza:
19%

Mert a válás aztán qrva jó példa, nem?

2019. febr. 23. 11:13
 14/86 anonim ***** válasza:
77%

Miért, az jobb, ha a 18. szülinapja után beadod a válást, és a fiatal felnőtt élete első tapasztalata, hogy az apja csak eddig maradt az anyja mellett, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie?

Az aztán nagy boldogság meg biztonság érzet. Fősuli helyett takarodhat egy gyárba, hogy el tudják tartani magukat.

És ez mind, mind a gyerek érdeke. Ebbe aztán nem megy tönkre, igaz?

Pont a továbbtanuláshoz és az életbe elinduláshoz van a szüleire a legnagyobb szüksége. Anyagi és erkölcsi értelemben is.

2019. febr. 23. 11:21
 15/86 anonim ***** válasza:
86%

Nekem anyám-apam ugy elt egymas melkett mint ket ismerős szkmsted....hát, tesóm szerint se volt jó. Érzelmi biztonsagot nem ereztunk igy se, hogy miattunk nem váltak el.

Én is elváltam, nalam már a gyerekek akartak menekulni, a gyerek nezte a kiado alberleteket hogy lepjunk le, annyira utalta a szitut. En rosszabbul jartam hogy az időt huztam.

A gyeeek kicsi de nem hülye.

2019. febr. 23. 11:22
 16/86 anonim ***** válasza:
18%

Nem mondtam, hogy ha szomszédokként élnek egymás mellett a szülők, az jó. De az esetek 99%-ában a válás rosszabb.

2019. febr. 23. 11:25
 17/86 anonim ***** válasza:
94%
Három éves voltam amikor a szüleim elváltak, aztán 4-5 éves koromban összeköltöztek mert "a gyereknek család kell". Abból állt ki a gyerekkorom hogy a két idióta üvöltözését hallgattam, hol egymásnak hol nekem címezve. Anyám gyűlől mert apámra emlékeztetem (konkrétan kimondta hogy nem vagyok a családja része) apám meg egy alkoholista agresszív barom aki minden problémájáért másokat (pl engem) hibáztat. Igen, tényleg tök jó hogy együtt maradtak ahelyett hogy hagyták volna egymást inkább békében élni..tökre nem sérültem lelkileg és nem félek kapcsolatot kialakítani a másik nemmel.. Na mindegy, csak azt akarom ezzel mondani hogy minden családi helyzet komplex, és nem lehet kijelenteni egységesen hogy a válás rossz/jó/legkisebb rossz. Mindig az adott helyzetet kell nézni, annak semmi értelme hogy úgy ítéljük el a másikat és annak döntéseit, hogy rohadtul nincs teljes képünk a helyzetről.
2019. febr. 23. 11:26
 18/86 anonim ***** válasza:
18%

Összemosol dolgokat. Attól, hogy akkor megyünk szét, amikor a gyerekek már felnőttek, nem fogjuk őket az utcára hajítani, nyilván. És azt se kell tudniuk, hogy a problémák nem akkor kezdődtek, hanem 10-15 évvel korábban. De addig joguk van biztonságos, szerető családban élni gyerekként.

2019. febr. 23. 11:29
 19/86 anonim ***** válasza:
91%

"Együttérzek veled. Az én szüleim is elváltak, és soha nem tenném ki ennek a gyerekeimet."

Inkább boldogtalan leszel. Gratula. Ez aztán példamutatás.

2019. febr. 23. 11:31
 20/86 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, lehet, a nejed is fontolgatja a válást.

Ha elválsz, részt vehetsz a gyerek nevelésében, támogathatod a nejed, ha szüksége van rá.

2019. febr. 23. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!