Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó elköltözni a szüleitől albérletbe. Én pedig már nem akarok velük élni. Mindenbe beleszólnak, pedig nem vagyunk már gyerekek. Szeretnék már saját életet 2 év után. Mit tegyek? Költözzek el egyedül?
A páromnak a pénz a kifogása, hogy nem akar fenntartani egy albérletet, amikor így kényelmesen eléldegélünk.
De én nem bírom ezt már sokáig.
De félek, ha lépek, akkor ő nem jön utánam... :-(
Az albérletnek hosszú távon semmi értelme. Én se örülnék ha párom azzal nyaggatna, hogy pocsékoljuk a fizetésünket egy albérletbe. Akkor már inkább spórolnék valami tőkét és a maradékot hitelből finanszírozva vennék egy lakást, és a törlesztésre menne el az, ami albérletre.
De ha úgy amúgy semmi kedve kiröpülni otthonról, mert jó érzés, hogy az anyuci nyalja a seggét, pedig amúgy már meg tudna állni a lábán, akkor költözz el egyedül. Ha egyedül is fenn tudsz tartani egy lakást, akkor nem értem minek akarod elviselni ami van.
Én sem költöznék...
Nem biztos, hogy egy albérletben jobb lesz nektek.
Laktál már albérletben?
Igen, dolgozunk mind a ketten.
Igazából egyedül is ki tudnék venni egy lakást, de ő megmondta, hogy nem jönne velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!