Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülötted már minden barát, ismerős megházasodott, és sorra jönnek a gyerekek. Te pedig még mindig egyedül. Nem aggaszt a dolog?
Ugyanígy vagyok a ezzel. Igen, nagyon sok osztálytársam 18 évesen már "élete párjával" volt, hú de nagy boldogságban.
4év telt el azóta, sorra szakítanak. Megérte nekik? :P
Amúgy NE akarj megfelelni a világnak és az elvárásoknak, légy saját magad, csak azért ne házasodj meg, mert "ciki" egyedül.
22F
Szia!
Én még csak 18 éves vagyok,de már úgy érzem h lemaradtam mindenről.Nincs se barátnőm,nem is nagyon volt eddig.
Rossz embernek érzem magam.Szerintem gyerekem sem lessz sosem.
Engem már most aggaszt a dolog.
Szóval hajrá!!
30 éves korodig ráérsz még. Azután van értelme házasodni.
Akkor kezdenek el fogyni a női petesejtek, a férfiaknak meg kezd nőni a sörhas.
epp a minap gondolkodtam en is ezen.(:
a barataim, akikkel meg altalanosban ismerkedtem meg, sorra koltoznek ossze, esnek teherbe. 18 eves multam, ok valamivel idosebbek csak, es mar megvan lakas, eljegyzes, hazassag, gyerek.
furcsa belegondolni, hogy anno meg egyutt hulyeskedtunk gyerekkent, most meg mar felnott eletet elnek.
engem nem zavar, hogy nekem meg nincs parom, meg nagycsaladom, hisz kozulok en vagyok a legfiatalabb es nekem nem is szerepel ez a terveim kozott.
Azert, egy parkapcsolat jo lenne... de az egyetem fontosabb most, raerek meg(:
te se busulj, ki tudja mit hoz meg a jovo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!