Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Körülötted már minden barát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülötted már minden barát, ismerős megházasodott, és sorra jönnek a gyerekek. Te pedig még mindig egyedül. Nem aggaszt a dolog?

Figyelt kérdés
Még a legszerencsétlenebb, legostobább ismerőseid is párra leltek. A környezeted téged csinosnak/jóképűnek, és okosnak tart, akinek jó esélye lenne egy párkapcsolatra, de sehogyan sem jön össze. Az idő múlása, amely korábban nem érdekelt, kezd egyre idegesítőbbé válni....
2010. máj. 18. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én 26 éves lány vagyok és körülöttem már mindenki házas, vagy házasodik és gyereket szül.

És én még MINDIG NEM AKAROK CSALÁDOT ALAPÍTANI.

DE AZÉRT EGY IGAZI PASI JÓ LENNE, NEM MONDOM:)

2010. máj. 19. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Én inkább nem irigylem azokat akik húszon évesen már házasságban élnek. A legtöbben azok kerülnek ide akik 15 évesen ismerkedtek meg a párjukkal és az az első ember az életükben. Magyarán semmilyen tapasztalatuk nincsen abból, hogy ki is lenne az az ember akit igazinak mondhatnának, mert nem tudnak mihez viszonyítani. Ezért inkább maradnak akár még éveket is egy nem igazán jól működő kapcsolatban mint hogy egyedül maradjanak ki tudja mennyi ideig. Majd jön a gyerek és még több veszekedés mert akkor a gyerek kerül jobban előtérbe és a válás. Meglehet nézni hogy húszon éves és 30körüli nő maradt egyedül a nyakán gyerekkel a tapasztalatszerzés hiánya miatt. Én nagyon meggondolom hogy kit választok meg barátnőnek nem hogy feleségnek és én nem fogok senki miatt szenvedni csak azért hogy legyen mellettem valaki. Ha rövid időn belül a rossz helyzet nem változik a kapcsolatomban akkor tovább lépek és keresek tovább olyasvalakit akivel örökre meg működhet
2010. máj. 19. 18:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 35/F vagyok. Még nem házasodott meg mindenki, de már többen igen, vagy kapcsolatban vannak és gyerekük van. Nagyon aggaszt a dolog, de már lassan kezdek beletörődni, hogy nem lesz családom. Munkát évek óta nem találok, alkalmi van csak, hiába van szakmám és diplomám is.

Egyszer valaki írta a gyakorin, hogy ezt az életet nem neki találták ki. Hát valahogy én is így érzek.

2013. ápr. 28. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ted Mosby, te vagy az?
2013. júl. 6. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaim:)
2014. szept. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!