10-11 éves gyerekek (gyerekeitek) mennyit mászkálnak egyedül?
Hugom 13 eves, de nem nagyon szeretem ha egyedul maszkal.
Sajnos sokszor nem lehet leellenorizni, hogy tenyleg otthon van-e vagy mit csinal.
Anyuank dolgozik apukanknak uj csaladja van, noverunk masik varosban el en pedig masik orszagban.
11 evesen fenyes nappal delutan 4 kor szatir tamadta meg.Honapokig jart gyermek pszichologushoz, de ez sem rettenti sokszor el attol, hogy telen egyedul menjen pilateszre 6-7 orakor amikor mar sotet van.
Nyaron 2 honapot itt lesz nalunk, igy anyukam is nyugodtabb, hogy nem kallodik 2.5 honapon kereszetul az utcan napkozben es O is jol erzi majd magat.
Akkor megnyugodtam, a fiam is 11 éves, de nem ászkál egyedül, max bicajozik, elmegy a postára, közéertbe, szelekítvhez
Mi is együtt járunk játszóra, illetve az egyik ozstálytársával éa annak kisebb testvéreivel, emelllett kirándulunk, szoktak osztálytársai átjönni.
Fura mert vannak az oaztályban(negyedikes), akik 1-2 éve simán egyedül csámborognak, szinte egész nap, szüleik szarnak rá, merre járnak, de szerintem ez korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!