Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szeretem mar a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
13%

Számomra nem boldogság a gyerekeim kárára boldognak lenni.

2019. febr. 23. 11:33
 22/86 anonim ***** válasza:
86%
Ha te nem vagy boldog 66%, akkor miből gondolod, h a feleséged, a gyermekeid azok? Rohadt önző és konok vagy, ne te döntsd el, h nekik jó-e így élni. Ha az orrodnál picit tovább látnál, akkor éreznéd is, h őszinteség nélkül mindenki boldogtalan melletted.
2019. febr. 23. 11:41
 23/86 anonim ***** válasza:
92%

#18:

Vagyonmegosztás: mondd valamit?

Addig két fizetésből tartotok fenn egy háztartást. Utána ugyanannyi pénzből két háztartást kell fenntartani.

Nem beszélve arról, hogy hosszú évek alatt mennyire meg tudjátok utálni egymást. A békés válás esélye évről évre csökken.

Láttam pár házasságot, ahol próbáltak a gyerekek miatt együtt maradni. Az egyik esetben a gyerekeknek már testi tünetei lettek: magas vérnyomás, depresszió, pánik roham az iskolában. A másiknál a lányuk 16 évesen terhes lett és összecuccolt egy vén pötssel. Aztán évekig nem értették, hogy miért hagyja magát megalázni és bántani az egyszem lányuk.

2019. febr. 23. 11:42
 24/86 anonim ***** válasza:
4%

Nem állok szóba veled, aljas boszorka.

2019. febr. 23. 11:45
 25/86 anonim ***** válasza:
92%

1. Ha nem szereted a gyereked anyját, akkor milyen érzelmeket fogsz felé mutatni, hogy a gyerek ne jöjjön rá, hogy a párodat már a hátad közepére se kívánod?

2. Te mersz itt a család fontosságáról beszélni? Egy családot a MÉLY ÉRZELMEK kötik össze, a szeretet, hogy bármit megtennénk egymásért. Nemcsak a gyereket kell szeretni, hanem az anyját is.

És mi van, ha séltok? Akkor megfogod a párod kezét és megcsókolod? Annak ellenére, hogy mar nem szereted?

És ha a gyereked kéri ezt? Látni fogja, ha csak kényszerből teszed és nem azert, mert valóban azt szeretnéd.

3. Tételezzük fel, hogy feleséged nagyon beteg lesz. Akkor is kitartasz mellette még így is? Elkíséred az összes vizsgálatra, műtétre?

4. Jó, a gyerek nagykorú lesz, ti elváltok, hogyan közlöd ezt a gyerekeddel? Ráadásul még téves mintátát is mutatsz neki: 1.hazudjunk a gyereknek az ő érdekében 2.gyáva vagy 3.rabolold a másik idejét 4.mutassuk a gyerek előtt, hogy minden milyen f..sza, miközben ez nem is így van

Sebaj, remélem jól működő kapcsolatos van, ahol szereted a feleségedet és nem kell a saját gyereked szemébe hazudni.

Akárhogy is akarod szépíteni, hazudsz neki. Szereted a feleségedet? Nem. De a gyerekednek mégis mást mutatsz, mondasz.

2019. febr. 23. 11:45
 26/86 anonim ***** válasza:
13%

Ilyen is van. Meg olyan is, hogy elválnak, és attól lesz ilyen a gyerek.

2019. febr. 23. 11:46
 27/86 anonim ***** válasza:
7%

Hány éve vagy házas, hány gyereked van? Igen, megfogom a kezét. Nem rabolom az idejét, mert ő velem akar lenni. És nem fogok elválni csak azért, mert ma ez a divat. Mint ahogy a gyerekeinket se vetettük el, csak azért mert manapság divat magzatokat gyilkolni.

2019. febr. 23. 11:49
 28/86 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanaz a válaszoló vagyok, te gy..kér.

A feleségedet meg biztos még szeret és azért akar veled lenni. De ő biztos nem olyan képmutató, mint te.

2019. febr. 23. 11:53
 29/86 anonim ***** válasza:
12%

Még annyit, hogy 20 éve kitartok a feleségem mellett jóban-rosszban, egészségben-betegségben, jómódban és nélkülözésben stb.

ÉN tudom, MI tudjuk, mi az a hűség, mit jelent kitartani a másik mellett. Ti csicskák nem fogtok neken erkölcsről papolni, akiknek a hűség azt jelenti, hogy évente lecserélitek a kúrópajtitokat.

2019. febr. 23. 11:55
 30/86 anonim ***** válasza:
98%
Aljas is vagyok, meg még boszorka is? Na, szép. :)
2019. febr. 23. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!