Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szeretem mar a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
20%

Nem kivanod ? Valaha annyira szeretted hogy elvetted

Mi tortent hol rontottad el ?

2019. febr. 24. 09:39
 52/86 A kérdező kommentje:
48 as válaszoló!Az hogy esküt tettem az azt jelenti hogy soha az életben nem tortenthet semmit?Ami miatt később mást érzek?Hogy ennek életem végéig így kell lennie???És ha mást érzek ?Tepjem ki a szívemből és legyek boldogtalan mert 20 éve esküt tettem?ja és egyébként azt is elmondom hogy a feleségemet látták pár évvel ezelőtt egy másik férfival olelkezni.o a mai napig állítja hogy semmi nem történt csAk a férfi átölelte de nem csalt meg!Azóta a bizalmam is megtört felé!És már ki is hűlt köztünk!És te komolyan jössz nekem az eskuvel??hogy ezt életem végéig kell tartanom akármit tesz a hazastarsam?magyarul ha szeretője lenne akkor is tartanom kéne az esküt???
2019. febr. 24. 09:48
 53/86 Ollókezű Edward ***** válasza:
82%
Igen, az eskü pontosan ezt jelenti, tudod, jóban-rosszban. Nem is értem, hogy ha nem bízol a feleségedben, akkor minek ragaszkodsz még mindig ennyire. Szóval vagy tartod magad az eskühöz, vagy felbontod az esküt, és te jobbra, ő meg balra. Nehogy azt hidd, hogy te szívességet teszel neki a ragaszkodásoddal, épp ellenkezőleg. Csak vesztegeted az éveit, meg a saját idődet is, amihez jogod van, de legalább neki add meg a lehetőséget, hogy találjon valaki mást. Egyébként nem értem, hogy egy ölelés miért jelent rögtön megcsalást, én is meg szoktam ölelni a fiúhaverjaimat.
2019. febr. 24. 10:27
 54/86 anonim ***** válasza:
9%

Én sem szeretem már a férjemet,de nem válok el a gyerekek miatt.Ettől még nem vagyok boldogtalan,sőt az vagyok,csak nem tudok már rá felnézni,és ha nem lennének gyerekeink akkor tudom nem maradnék vele.Soha nem csaltam meg,én erre alkalmatlan vagyok.Mérlegre tettem sok dolgot,és majd ha nagykorúak lesznek a gyerekek,akkor eldöntöm menjek vagy maradjak? (ha addig ő nem dönt másként,ami szíve joga)

Mi nem ordítozunk,nem gyűlöljük egymást,ez nem mérgező a gyerekeknek.Elfogadom a férjemet,úgy mint anyámat apámat,aki olyan amilyen és nem válogathatom meg.Nekem most ez nem opció.Nem fogom a gyerekeim életét tönkretenni.

2019. febr. 24. 15:04
 55/86 A kérdező kommentje:
Kedves 53 As válaszoló.Egy szórakozóhelyen látták ahol egy órán keresztül fogta egy férfi kezét és falnak nekitamaszkodva és a férfi ölelte a derekát.Es te erre azt mondod ez miért megcsalás?Miért engedi meg egy nő hogy egy férfi ölelgesse a derekát és a kezét fogja órákon át?Te ebbe nem gondolnal bele semmit csak barátságot?Ja és még valami : akkor ha ti szeretet és vonzalom nélkül is maradtok egy házasságban a gyerekek miatt akkor tényleges bizonyított megcsalás esetén is?Mostmár erre nagyon kíváncsi vagyok.Akkor is csukott szemmel jártok otthon a gyerekek miatt??
2019. febr. 24. 18:44
 56/86 A kérdező kommentje:
Egyébként 49 és válaszoló teljesen igazad van.Ez már az a szint hogy szexeljek erőszakkal mert ott vannak a gyerekek.Azert ezt még ki is írják ide...hogy ők így élnek...atyauristen
2019. febr. 24. 18:48
 57/86 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném ha a gyerekeim azt tanulnák tőlem, hogy egy gyáva szar vagyok kilépni egy kapcsolatból, amiben nem vagyok boldog.

Képzeljétek el, hogy a gyerekeitek vannak ilyen helyzetben, ti mit tanácsolnátok nekik? Maradj csak a férjed/feleséged mellett, add fel a lehetőséget egy boldogabb életre?

2019. febr. 24. 18:49
 58/86 A kérdező kommentje:
57 és válaszoló azt a választ láttad hogy házassági eskü jóban rosszban?Hogy ezzel jönnek?Akkor egy eskü miatt soha többet nem szexelek mert ugye a feleségemmel már nem jó.Rendben.Igen!ez lesz a helyes megoldás!Sőt ha a feleségem szeretőt tart majd akkor is maradok!Mert ugye eskü hogy jóban rosszban..az eszem megáll...
2019. febr. 24. 18:52
 59/86 anonim ***** válasza:
0%

A házassági eskü ami a templomban történt maximum Isten színe előtt felbonthatatlan. Már aszerint, aki hisz benne. Gondolom az itt válaszolók nagyon vallásosak, ma is biztos a templomban indították a napot. :) De ha már így belemegyünk, Isten állítólag mindenkit egyformàn szeret, így azt is, aki elválik. Jogilag el lehet válni, a társadalom már nem rekeszt ki miatta, maximum a saját lelkeddel kell elszámolnod, ahhoz pedig senkinek semmi köze.

Hallgass a szívedre, az élet baromi gyorsan eltelik, nem lesz másik, nem kezdheted újra. Kérdezd meg magadtól, hogy az utolsó perceidben mit fogsz bánni? A megtett vagy a meg nem tett dolgokat?

2019. febr. 24. 19:14
 60/86 anonim ***** válasza:
0%

Igen foglalkozz csak magaddal a gyerekeid meg le vannak sz a r v a,sőt etesd magad azzal,hogy a lényeg,hogy neked legyen jó,akkor automatikusan nekik is az. Akkor elvileg ha a ferjem mondjuk beleszeret másba akkor nekem boldognak kell lennem mert neki jó? Vagy ez csak a gyerekeknél működik ?

A gyerekeknek biztonságos család kell es nem az,hogy apu a Katival van ,Anya a Józsival,mostoha meg feltestvérek....azt se tudjuk ki kivel van...

2019. febr. 24. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!