Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?
Kérdező, nem lehetsz ennyire értetlen. Túl bonyolítasz mindent.
A házasságotok sz.r? Igen.
Szereted még a feleségedet? Nem.
Mi a jó a gyerekeknek? Ha a szülők boldogok együtt, nemcsak látszatra, hanem valóban szeretik egymást. Otthon béke van.
Megpróbáltátok megjavítani a kapcsolatotokat?
Válj el és kész. Eskü!? Ha annyira fontos lenne, talán tettetek volna a kapcsolatért, hogy az tényleg halálig tartson. De sz..rtatok bele. Te nem szereted a feleséged, már púp a hátadon. A gyerekek is szerintem már tudják, érzik ha valami megváltozott.
D nyugodtan maradj csak benne a sz.r kapcsolatodban, majd a gyerekek is ezt fogják eltanulni és őket is boldogtalanságra íteled.
A GYEREKEK LEUTÁNOZZÁK A SZÜLŐK CSELEKEDETEIT. Ezt megtanulják és ezt viszik tovább.
Gondolom a feleséged nem tart szeretőt,hiszen akkor nem így tetted volna fel a kérdést.
Ha meg szeretőt tartana,akkor a helyzetet kellene ismerni.Onnan is meg lehet menteni egy házasságot szerintem... egyébként nem írtam sehol,hogy mindenáron együtt kell maradni,nyilván ha ütnek-vernek,ha alkoholista,drogos,folyamatosan megaláz megcsal,az más tészta.Egészen más mint a jajjjj,nem vagyok boldog. Miért? Mert csak...
Nézd van aki kűzd,és nyer,én ilyen vagyok. Más meg az első problémánál a kukába dobja az egészet,magával rántva azokat is akik nem tehetnek semmiről és szenvedő alanyai lesznek.Lelke rajta.Aztán az ilyen önigazolásokat gyárt,és nullára pontoz.Egészségére :)
Na most végig olvastam az egeszet. Azert akarod máglyára küldeni a feleséged mert egy férfi sok éve átölelte a derekát... ha igaz... az utolsó kommentedben megis olyan szavakkal dobálózol,ezert is lestem,hogy lemaradtam valamiről?
Tudod ha egy ilyen oldalon tanacsot kérsz mert nem tudod megoldani a problémáidat,fogadd el,hogy nem a te szád íze szerinti válaszok is jöhetnek.
Ha olyan biztos lennél magadban,már rég beadtad volna a válókeresetet.
Hát de a feleségednek nincs is szeretője :D :D
Még ezt is rá fogod,csak hogy szabadulhass :) lépj le ha ezt akarod,de ne őt tedd meg bűnbaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!