Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem szeretem mar a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem mar a feleségemet de nem akarok szemét lenni és otthagyni ket gyerekkel ha megvárom a gyerekek 18 szülinapját és akkor valok el tőle az ugy nem akkora szemetseg vagy adjam fel az egész életemet csak hogy a feleségem ne szenvedjen?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
Utolsó!Akkor ha a feleségem szeretőt tart akkor is vele kell maradnom mert a gyerekeknek szülő kell??válaszolj!
2019. febr. 24. 22:09
 62/86 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, nem lehetsz ennyire értetlen. Túl bonyolítasz mindent.

A házasságotok sz.r? Igen.

Szereted még a feleségedet? Nem.

Mi a jó a gyerekeknek? Ha a szülők boldogok együtt, nemcsak látszatra, hanem valóban szeretik egymást. Otthon béke van.

Megpróbáltátok megjavítani a kapcsolatotokat?

Válj el és kész. Eskü!? Ha annyira fontos lenne, talán tettetek volna a kapcsolatért, hogy az tényleg halálig tartson. De sz..rtatok bele. Te nem szereted a feleséged, már púp a hátadon. A gyerekek is szerintem már tudják, érzik ha valami megváltozott.

D nyugodtan maradj csak benne a sz.r kapcsolatodban, majd a gyerekek is ezt fogják eltanulni és őket is boldogtalanságra íteled.

A GYEREKEK LEUTÁNOZZÁK A SZÜLŐK CSELEKEDETEIT. Ezt megtanulják és ezt viszik tovább.

2019. febr. 25. 06:33
 63/86 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom a feleséged nem tart szeretőt,hiszen akkor nem így tetted volna fel a kérdést.

Ha meg szeretőt tartana,akkor a helyzetet kellene ismerni.Onnan is meg lehet menteni egy házasságot szerintem... egyébként nem írtam sehol,hogy mindenáron együtt kell maradni,nyilván ha ütnek-vernek,ha alkoholista,drogos,folyamatosan megaláz megcsal,az más tészta.Egészen más mint a jajjjj,nem vagyok boldog. Miért? Mert csak...

Nézd van aki kűzd,és nyer,én ilyen vagyok. Más meg az első problémánál a kukába dobja az egészet,magával rántva azokat is akik nem tehetnek semmiről és szenvedő alanyai lesznek.Lelke rajta.Aztán az ilyen önigazolásokat gyárt,és nullára pontoz.Egészségére :)

2019. febr. 25. 11:08
 64/86 A kérdező kommentje:
66%os neked azért nincs ki minden kereked ezt komolyan mondom.szerinted azért hogy megkívánjak egy nőt azért küzdeni kell???az nem úgy van hogy az embernek vannak érzései??leirtam hogy órákig ölelgette egy másik pali!és ok. te olyan küzdő ember vagy hogyha szeretőt tart a parod utána is kuzdesz érte én meg nem olyan vagyok!!!akkor ezt szerintem meg is beszéltük.azt meg azért szívesen megnézném mikor agyban eldontod hogy a felesegedet egy másik fa...Z után kinyalod...bocs de szerintem te nem vagy normális...
2019. febr. 25. 16:34
 65/86 A kérdező kommentje:
Ja és nem én pontoztalak le hanem a többi hozzászóló!
2019. febr. 25. 16:35
 66/86 anonim ***** válasza:
79%
Olvasd végig a te utolsó kommentedet meg az enyémet ... szerintem lerí róla hogy ki a nem normális. Ilyen pi.a, f.asz stb stílusra nem szeretnék lesüllyedni...
2019. febr. 25. 19:53
 67/86 anonim ***** válasza:
100%

Na most végig olvastam az egeszet. Azert akarod máglyára küldeni a feleséged mert egy férfi sok éve átölelte a derekát... ha igaz... az utolsó kommentedben megis olyan szavakkal dobálózol,ezert is lestem,hogy lemaradtam valamiről?

Tudod ha egy ilyen oldalon tanacsot kérsz mert nem tudod megoldani a problémáidat,fogadd el,hogy nem a te szád íze szerinti válaszok is jöhetnek.

Ha olyan biztos lennél magadban,már rég beadtad volna a válókeresetet.

2019. febr. 25. 21:04
 68/86 A kérdező kommentje:
ok utolso.mondom.Te nyugodtan bocsasd meg a felesegednek ha mas olelgeti es szeretöt tart.A te dolgod.En ezert nem itellek el.En nem teszek igy.
2019. febr. 26. 11:12
 69/86 anonim ***** válasza:
76%

Hát de a feleségednek nincs is szeretője :D :D

Még ezt is rá fogod,csak hogy szabadulhass :) lépj le ha ezt akarod,de ne őt tedd meg bűnbaknak.

2019. febr. 26. 11:29
 70/86 A kérdező kommentje:
Utolso, volt neki szeretöje!De ezt nem akartam itt elkezdeni kifejteni!Latod, en itt feltettem egy kerdest,es megint nem a kerdesre valaszol senki, hanem teljesen masrol kezd beszelni!Itt az volt a kerdes,hogy ha mar nem szeretem(mindegy mi oknal fogva) akkor jobb e, ha megvarom, amig 18 evesek lesznek a gyerekek!Ennyi!
2019. febr. 26. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!