Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magassk az elvárásaim?
Egy 23 éves egyetemista lány vagyok, van stabil jövőképem, cél-orientált vagyok, megküzdök érte. Azonban még nem találkoztam olyan férfivel, akivel megtehettem volna mindazt, amire néha vágyom. Nem vagyok milliomos, de mindig igyekszem úgy kezelni a pénzt, hogy kéthavonta egyszer vagy kétszer elmenjek egy étterembe és minőségi ételt, desszertet, bort fogyasszak, vagy akár egy ebéd során. Szívesen járok nyaralni különbözo helyekre, mondjuk Madridba elmennék a nyáron, nem mondom, hogy luxusszállodába, hanem 100 alatt legyen az út, szállás, kaja. Vannak ilyen lehetőségek, ezért elnék velük. Csak olyan férfit nem találtam, akivel mindezt át lehene élni. Volt olyan párom, akivel ha elmentünk nyaralni, és bár fizettem a felét nyilván, mindent csak forintokban látott, nem tudta élvezni a nyaralást. Havonta százezreket költött olyan dolgokra, amik értékesek, de a rendszeres repetitív vásárlásuk már haszontalan. Nyaralás viszont szóba sem jöhetett, mert drága ...
nekem ebból elegem lett.
Léteznek egyáltalán még olyan férfiak akik szintén igényesek, érettek, és vágynak az élményekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!