Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az elvàràsaim?
27 éves nő vagyok. A külső szàmomra abszolùt nem fontos, még az sem zavarna, ha a férfi alacsonyabb lenne nàlam, szerintem az intelligencia vonzòbb, mint egy kidolgozott, izmos test. Van azonban néhàny olyan dolog, melyek hiànya miatt nem tud bennem pàrkapcsolati szàndék kialakulni.
- Fontos, hogy a leendő pàromat érdekeljék a közügyek. Nem vàrom el, hogy totàlisan naprakész legyen pl. a politikàval kapcsolatban, de legyen némi fogalma arròl, hogy mi zajlik a vilàgban.
- Legyen természet kedvelő, szeresse az àllatokat.
- A legnehezebb és legfontosabb: a véleménye ne az alapjàn alakuljon ki, amit a tàrsadalom többsége mond és gondol, hanem sajàt véleménye legyen, amit meg tud indokolni, hogy miért gondolja ùgy.
A vagyoni helyzete sem érdekel, de legyen életcélja, amelyért küzd.
Összességében ezek tùl magas elvàràsok lennének?
Szerintem ez sok emberre elmondhato.
Igy a gond.. Mashol van
Köszi a vàlaszokat!
Szòval vannak ilyen fiùk, màssal lehet a gond? Megpròbàlok màs helyen keresni, vagy ezentùl fürdök is néha.
Nem magasak.
Nálam meg is megvannak ezek a dolgok.
Egy valamit kivéve ami a politika. Miért nem érdekel? Mert nem kívánok a mocskos lopós, gátlástalan, emberileg nulla alakokkal még csak 1 percet sem foglalkozni, gondolati szinten sem.
Építem az életem, haladok, politikát meghagyom annak aki szereti.
Kiestem 😁 !
Nem érdekel a politika !
Az a baj ebben az országban szinte mindenki megvehető tehát sokat nem tehetek egy jó világért !
Azért pedig nem fogom nézni figyelni hogy Mészáros megint mit vett meg és hasonló mert a végén még fegyvert szereznék és.....
Nem nagy elvárás és ne fürggyé le 😂 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!