Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyok lennének az elvàràsaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennének az elvàràsaim?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok. A külső szàmomra abszolùt nem fontos, még az sem zavarna, ha a férfi alacsonyabb lenne nàlam, szerintem az intelligencia vonzòbb, mint egy kidolgozott, izmos test. Van azonban néhàny olyan dolog, melyek hiànya miatt nem tud bennem pàrkapcsolati szàndék kialakulni.

- Fontos, hogy a leendő pàromat érdekeljék a közügyek. Nem vàrom el, hogy totàlisan naprakész legyen pl. a politikàval kapcsolatban, de legyen némi fogalma arròl, hogy mi zajlik a vilàgban.

- Legyen természet kedvelő, szeresse az àllatokat.

- A legnehezebb és legfontosabb: a véleménye ne az alapjàn alakuljon ki, amit a tàrsadalom többsége mond és gondol, hanem sajàt véleménye legyen, amit meg tud indokolni, hogy miért gondolja ùgy.

A vagyoni helyzete sem érdekel, de legyen életcélja, amelyért küzd.

Összességében ezek tùl magas elvàràsok lennének?

2018. nov. 4. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Itt nem a te elvárásoddal van a baj, hanem a férfiakéval.
2018. nov. 4. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ezek szerintem nem mondhatóak még csak elvárásnak se.. Azok a férfiak akiknek nem két számjegyű az IQ-ja meg tudnak ennek felelni.
2018. nov. 4. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Ezeknek az elvárásoknak sok férfi megfelel. Ha huzamosabb ideje nem találsz társat, akkor nálad lesz a gond.
2018. nov. 4. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Vénlányoknak már nem lehetnek elvárásai. Bocsi, sz.r ügy :)
2018. nov. 4. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez sok emberre elmondhato.

Igy a gond.. Mashol van

2018. nov. 4. 19:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat!

Szòval vannak ilyen fiùk, màssal lehet a gond? Megpròbàlok màs helyen keresni, vagy ezentùl fürdök is néha.

2018. nov. 4. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem magasak.

Nálam meg is megvannak ezek a dolgok.

Egy valamit kivéve ami a politika. Miért nem érdekel? Mert nem kívánok a mocskos lopós, gátlástalan, emberileg nulla alakokkal még csak 1 percet sem foglalkozni, gondolati szinten sem.

Építem az életem, haladok, politikát meghagyom annak aki szereti.

2018. nov. 5. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen elvárásokkal sok férfit találhatsz. Ez sok férfire igaz.
2018. nov. 5. 12:54
 9/12 mikeXxX ***** válasza:

Kiestem 😁 !

Nem érdekel a politika !

Az a baj ebben az országban szinte mindenki megvehető tehát sokat nem tehetek egy jó világért !

Azért pedig nem fogom nézni figyelni hogy Mészáros megint mit vett meg és hasonló mert a végén még fegyvert szereznék és.....

Nem nagy elvárás és ne fürggyé le 😂 !

2018. nov. 6. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
34%
Ezek az elvárások teljesen rendben vannak, sőt én nagyon szeretek közügyekről és politikáról beszélgetni. Akkor lenne magas igényed, ha olyan érdek elvárásaid lennék, mint diploma, kocsi, külön élés. Örülnék, ha a legtöbb lánynak hasonló emberséges elvárásai lennének.
2018. nov. 7. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!