Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyok lennének az elvàràsaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennének az elvàràsaim?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok. A külső szàmomra abszolùt nem fontos, még az sem zavarna, ha a férfi alacsonyabb lenne nàlam, szerintem az intelligencia vonzòbb, mint egy kidolgozott, izmos test. Van azonban néhàny olyan dolog, melyek hiànya miatt nem tud bennem pàrkapcsolati szàndék kialakulni.

- Fontos, hogy a leendő pàromat érdekeljék a közügyek. Nem vàrom el, hogy totàlisan naprakész legyen pl. a politikàval kapcsolatban, de legyen némi fogalma arròl, hogy mi zajlik a vilàgban.

- Legyen természet kedvelő, szeresse az àllatokat.

- A legnehezebb és legfontosabb: a véleménye ne az alapjàn alakuljon ki, amit a tàrsadalom többsége mond és gondol, hanem sajàt véleménye legyen, amit meg tud indokolni, hogy miért gondolja ùgy.

A vagyoni helyzete sem érdekel, de legyen életcélja, amelyért küzd.

Összességében ezek tùl magas elvàràsok lennének?

2018. nov. 4. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Minden 2. ember a "Szeretek túrázni, utazni, bármiről lehet velem beszélgetni" klisék szerint él. Vagyis természetkedvelő, és érdeklik a közügyek. Én mondjuk pont nem ilyen vagyok. Szeretem az állatokat, de nem szeretek sehová utazni. A közügyek sem érdekelnek. Magasról teszek a stop soros fröcsögésre, évek óta tévét sem nézek emiatt. Bár nem tudom te mit értessz közügyek alatt. Lényegében dedós dolognak tartom, hogy minden második ember önjelölt politológus megmondóembernek képzeli magát. Szóval igen, eléggé a "nem érdekli amit a társadalom többsége gondol" emberke vagyok. (31/F)
2018. dec. 2. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia.Nem tudtam neked irni de én ilyen vagyok.Ha gondolod irj.
2019. ápr. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!