Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magassk az elvárásaim?
Egy 23 éves egyetemista lány vagyok, van stabil jövőképem, cél-orientált vagyok, megküzdök érte. Azonban még nem találkoztam olyan férfivel, akivel megtehettem volna mindazt, amire néha vágyom. Nem vagyok milliomos, de mindig igyekszem úgy kezelni a pénzt, hogy kéthavonta egyszer vagy kétszer elmenjek egy étterembe és minőségi ételt, desszertet, bort fogyasszak, vagy akár egy ebéd során. Szívesen járok nyaralni különbözo helyekre, mondjuk Madridba elmennék a nyáron, nem mondom, hogy luxusszállodába, hanem 100 alatt legyen az út, szállás, kaja. Vannak ilyen lehetőségek, ezért elnék velük. Csak olyan férfit nem találtam, akivel mindezt át lehene élni. Volt olyan párom, akivel ha elmentünk nyaralni, és bár fizettem a felét nyilván, mindent csak forintokban látott, nem tudta élvezni a nyaralást. Havonta százezreket költött olyan dolgokra, amik értékesek, de a rendszeres repetitív vásárlásuk már haszontalan. Nyaralás viszont szóba sem jöhetett, mert drága ...
nekem ebból elegem lett.
Léteznek egyáltalán még olyan férfiak akik szintén igényesek, érettek, és vágynak az élményekre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Írj rá erre a kérdezőre, ő az embered! :)
Egyébként nem magasak az elvárásaid, csak nem mindenkinek egyforma a felfogása. Sokan csak olyan dolgokra szeretnek költeni aminek látszatja van, nem pedig egy élményre, sajnos.
N
Nem feltétlenül magasak az elvárásaid, mert leírtad, hogy te is hozod ezt a szintet és szerintem bőven vannak is ilyen emberek. Gimibe jártam és a többség utána egyetemre ment tovább. Egy részüknek össze is jött minden, szóval most huszonévesen pont abban az utazgatós, végre van pénzünk és jól érezzük magunkat életérzésben vannak. A legjobb barátom is pont ilyen. Sosem volt pénzzel eleresztve, de megcsinálta a diplomát, a barátnője szintén, most együtt laknak és jól keresnek, szóval évente 1-2 külföldi útra elmennek. Nem nézik minden téren a pénzt, de ahogy te is írtad, próbálnak reális árakkal utazgatni.
Szóval, szerintem nem az elvárásaiddal vannak a gondok, hanem rossz helyen ismerkedsz, rosszul szelektálsz vagy szimplán épp nem ilyen kaliberű embereket sodor eléd az élet.
Az utolsó mondatodban feltett kérdésre pedig igen a válasz. De tény, hogy sem férfiak, sem nők részéről nem ez a leggyakoribb.
"Egy 23 éves egyetemista lány vagyok"
Idáig olvastam a kérdésed, de már tudom a választ. Nem, nincsenek túl magas elvárásaid. Akármilyen elvárásod van, a társkeresési piac hozzá idomul, persze ez nem fog örökké tartani, csak még jó pár évig. Mellesleg az is lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy egyetemista vagy. Lehetnél te egy pultos lány is 4 órában, tök mind1 ebben a korban, akkor is kelendő lennél.
Nem magasak az elvárásaid, bármelyik értelmes ember tudja hozni ezt a szintet. A problém abban merül ki, hogy nem egyszerű megtalálni a hasonló embereket. Lehet, hogy aki elsőre nem szimpatikus, ha jobban megismernéd felfedeznéd benne az általad fontosnak vélt értékeket, és fordítva, ha elsőre nagyon megtetszik valaki, a személyisége, még akkor is ugyanúgy csalódhatsz később. Nehéz és időigényes folyamat.
Hogy érdemi választ is adjak, csak haladj az életeddel és a céljaiddal, légy nyitott és használd ki a lehetőségeket, majd megismerkedsz a megfelelő emberrel.
20/F
Bocs de ha csak az étteremben nem hagysz 50-80 ezret egy főre azt nem nevezném minőséginek...
Én sem vagyok milliomos de kb khárom hetente járok étterembe de csak azert mert néha fáradtak vagyunk és nincs kedvünk főzni mellesleg az otthoni koszt sokkal finomabb és minőségibb!
És őszintén az sosem baj ha az embernek nagyok az elvárásai mind addig amig ő is tesz érte (akkor szoszerint csak jobbá teszi az embert)
Visszaterve Madridba 100 alatt? 2-3 napra talán kijön de pl nyáron sokkal több a repjegy vonat meg busz nem eri meg mert a vonat drágább mint a repülő a busz meg a 10x idő alatt er oda és szuper kényelmetlen!!!
És igen léteznek próbálok az lenni minden egyes nap! És szinten tenni hogy elerjem azt amire a legjobban vágyom
Ezért írtam hogy nem baj ha az embernek nagyok az igényei/elvárásai
Ugyan is olyan célt tűztem ki magamnak amiert nagyon meg kell szemvednem! :D de amire észre vettem az életem teljesen megváltozott és azt vettem észre hogy minden egyes nap keményen dolgozok érte!
23 éves, egyetemista.
Ha te keresed meg rá a pénzt akkor oda költöd ahova akarod, akkor nem magasak, mindenkinek más preferenciái vannak.
Ha nem te dolgozol meg azért a pénzért úgy mindjárt más a helyzet. Akkor semmi sem drága.
Én egyetemistaként minden este 5-10 óráig csomagot pakolok 5e ft-ért. Nyilván nem fogom eltapsolni a heti fizetésem egy vacsora miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!