Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy randinál nem jutok senkive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy randinál nem jutok senkivel se tovább? Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Szóval rengeteg randim volt az elmúlt 1 évben, de senkivel sem sikerült max. 2-nél többször találkozni. Egyszerűen nincs meg az összhang senkivel. Külsőre hiába tetszik az illető, meg okos, kedves lányokkal találkoztam kb. mindig. Szóval előzetesen nem olyan nehéz nálam átmenni a szűrőn.

De olyan...erőltetett volt mindig a beszélgetés, olyan személytelen sokszor. Se egy mosoly vagy egy bíztató összenézés...semmi. mondjuk úgy, hogy "szikra". Nem is kéne ennek előjönnie rögtön? Elég ha csak egy jót beszélgetünk?

22/F

2018. júl. 10. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
keress tovább
2018. júl. 10. 23:07
 2/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
72%

"rengeteg randim volt"

Valószínűleg ez a probléma gyökere. Valószínűleg kvázi válogatás nélkül randizgatsz minden random emberrel, hogy végre legyen valakid.

Jobban válogasd meg azokat, akikkel randizni mész.

2018. júl. 10. 23:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet picit túloztam, annyira nem volt sok. De elég sokat beszéltem mindegyikkel előtte.
2018. júl. 10. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok az lenni, aki azt tanácsolja, hogy bújj az egoizmusodba valódi megoldás helyett, de mégis azt mondom, talán csak túl különleges vagy ahhoz, hogy csak úgy találj hozzád passzolót, aki lázba hoz és aki fenntartja az érdeklődésed és úgymond szívesen köteleződsz el mellette.

Nagyon nagyon sokat randiztam, éveken át, mélypontokkal, magamban hibát keresve olykor, hogy biztosan velem van a gond, el vagyok rontva az utolsó kapcsolatom óta, nem tudok senkit szeretni, nem érdekel senki, nincs kedvem újra találkozni senkivel és reménytelenül reménykedem a következő randialanyomban...

Nem változtattam semmit, ugyanúgy elmentem randira ezredszerre is egy kis pihi után (ha úgy érzed, kiégtél, pihenj, ne menj senkivel pár hétig - hónapig, ilyen velem is volt). És ezredszerre összejött. Abszurd volt, random, hihetetlen de azóta is áldom az eszem, hogy makacs voltam és hű magamhoz. :) Eddig csak 6 hónap telt el, de minden egyre jobban alakul köztünk azóta is. :)

22N

2018. júl. 10. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Jó látni, hogy valakinek azért sikerül.

Sok sikert és boldogságot. :)

Én meg megyek és felakasztom most már magam vagy leugrok egy hídról. :D 43/F

2018. júl. 11. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha sokat beszélsz velük és nem érzel semmit ne hívd őket randira, fölösleges.

Vagy neten találod őket? Élő találkozás nélkül ne várj semmit. Amikor randira hívsz valakit tekintsd baráti találkának és egyszer pozitív meglepetésben lesz részed.

2018. júl. 11. 03:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy nem nézel ki elég jól, vagy nem elég okosak a nők ahhoz, hogy beszélgetni tudjanak.
2018. júl. 11. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy te pattintod őket, vagy ők téged 1-2 randi után?
2018. júl. 11. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!