Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem túl nagyok az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem túl nagyok az elvárásaim vagy ennyire igénytelenek a mai férfiak?

Figyelt kérdés
174 cm vagyok ás pocakos átlagos pasi. Legtöbb nő, aki magas 180+ os, izmos, BMW-s pasival látok, számomra olyanok, hogy bottal nem piszkálnám meg őket.
2018. máj. 30. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Igen , meg a kis elado lanyok is legalabb egy 200-300 kilos fizus foszerra vagynak legalabb.
2018. máj. 30. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Savanyú a szőlő? :D

Egyébként fejezzétek már be a rinyát. Nem kell mindenkinek a izmos, BMW-s pasi.

Fogyj le, ha zavar a kövérséged!

Egyébként kicsit ellentmondásos a kérdésed a magyarázó szövegeddel.

Nem te vagy véletlenül igénytelen a pocakoddal?

2018. máj. 30. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem te valamit félrefogalmaztál, vagy a kérdésedet, vagy a kommentedet...Az tény, hogy a mai nők között soknak borzalmas az értékrendje, de hál Istennek van még nagyon sok kivétel....
2018. máj. 30. 17:46
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
ui.: A szépség pedig mindenkinél mást jelent.
2018. máj. 30. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Neked túl nagyok az elvárasaid. Pont az ilyen pocakos fickók szokták az t a nőt is lekövérezni, akin pár plusz kiló van, de ezerszer jobb nő, mint ezek a pocakos férfiak jó pasik lennének.
2018. máj. 30. 18:04
 6/14 anonim ***** válasza:
22%

Csak szenélyiség számít.

Nincs soraidban igazi összefüggés.

2018. máj. 30. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Én értem mit akart a kérdező. Az zavarja hogy szerinte a bmw-s gyerekek sokkal jobb nőket szedhetnének fel. Ő maga nem válogathat mert nem egy adonisz de ha megtehetné a látottaknál hobb not akarna. Ezért gondolja hogy vagy neki magasak az elvárásai vagy a többiek igénytelenek.
2018. máj. 30. 18:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Háromszor kellett elolvasnom, mire felfogtam.

Én is néha csodálkozom, hogy gyönyörű, jól kereső nők milyen fószeroknál ragadnak le egy életen át. Ez van.

2018. máj. 30. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem ertem. A bmw es 180 cm valami kulon kategoria? Ha van egy lepukkant tragacsa vkinek, amin egy bmw emblema csillog es kicsit magasabb az atagnal es nem elhizott, akkor az egy kulon kaszt?

Lehet hot hulye, bunko, tanulatlan, muveletlen, de rogton a nok alma lesz?

Nem a pasi igenyteken, ilyen jutott neki.

2018. máj. 30. 19:01
 10/14 peca1000 ***** válasza:
33%

A BMW látványától, pláne ha bele is ülhetnek, benedvesednek a lányok, és a bugyijuk is lecsúszik!

Nem tudtad? :)

2018. máj. 30. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!