Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyok az elvárásaim vagy rossz helyen ismerkedem?
Az a gondom, hogy nem találok hozzám illő lányt. Két éve vagyok egyedül, előtte sok kapcsolatom volt, a leghosszabb 3,5 éves. Szeretnék egy nőt, aki értelmes...sportos...EGY férfit keres hosszutávra...eltartja magát, nem a szüleivel lakik...támogató, megbízható. Nem kell azon gondolkodnom, hogy vajon kivel flörtölgethet,ha egy kis vitánk van. Ennyire nagyok ezek az igények? Vagy rossz helyen ismerkedem?
Rólam:
- 28 éves vagyok.
- Tanult, (mások szerint) értelmes.
- Meg lehet velem jelenni komolyabb társaságban is, bármilyen témáról tudok beszélgetni, a nők okosnak tartanak.
- Az ágyban nincs nagy gond, soha nem volt panasz, ellenkezőleg.
- Jelenleg albérletben lakom, de már sajátra gyűjtök. (ennyit az anyagiakról)
- 9 éve sportolok rendszeresen, látszik a kulsőmön és az egészségemen egyaránt.
- Nincsenek káros szenvedélyeim.
- Határozott vagyok, amire vágyom, azért megdolgozom és megszerzem.
- Hűséges vagyok.
- Nem érdekel a bulizás(a barátnőmmel elmegyek, ha szeretné, magamtól hidegen hagy), átlag magyar férfihoz képest sokat adok a megjelenésemre(borotvát ismerem, jobb fodrász, stílusosabb ruhák, semmi extra...)
- Nem vagyok agresszív, inkább a megbeszélés híve vagyok.
- Magamra főzök és a páromra is, ha sok a dolga.
- Tiszta és rendszerető vagyok, saját háztartást vezetek 4 éve. A hideg kiráz a "férfimunka - Nőimunka" felosztástól.
- Igéző a szemem. Állítólag. :) (szürkéskék)
Hátrányaim:
-Nem vagyok helyes, bár ronda sem.
- Kevés dolog érint meg érzelmileg,magas az ingerküszöböm. (A páromra odafigyelek, egyedül az érzésekről beszélgetés esik nehezemre)
- Keveset járok társaságba.
- Ha megyek, akkor adnak a szavamra, de soha nem vagyok a társaság közepe.
- Megbízható vagyok, nem ültetek fel lányokat érzelmi hullámvasútra, utálom a játszmákat.
- Elégedett vagyok azzal, amerre az életem tart minden téren.
-Elég feszített tempóban élek és ezt élvezem, hétköznap pörgök, hétvégén pihenek.
- Nem bírom a kisfarok komplexusban szenvedőket és nem érdekel, ha a szomszédnak nagyobb az autója, telefonja stb, mint nekem.
- Egészséges az önbizalmam,ami a magyar kultúrában sajnos egyenlő a dicsekvéssel.
Köszönöm, hogy elolvastad. :D
Ezeket miért soroltad a hátrányok közé?
"- Megbízható vagyok, nem ültetek fel lányokat érzelmi hullámvasútra, utálom a játszmákat.
- Elégedett vagyok azzal, amerre az életem tart minden téren. "
nem nagyok, teljesen rendben vagy
ilyen tulajdonságokkal válogass is, nyugodtan megteheted mert léteznek ilyen lányok csak nehéz őket megtalálni
A "hátrányaim" rész alatt egyetlenegy hátrány sem lett felsorolva.
Úgyhogy gondoltam, kicsit segítek:
-beképzelt
-nárcisztikus
-önimádó
-divatmajom
-törtető
-beszűkült
Az elvarásaid nem nagyok, csak az önképed torz :)
#5 Minden elfogultság nélkül erre reagálni szeretnék. Én nem vagyok se kutyája, se macskája a kérdezőnek, de!
1: Igen is fel lett sorolva hátrány. Nehezen tud beszélni az érzelmeiről, nem tartja magát különösképp vonzónak, nem elég szociális. Ennyi mindenképp.
2:
"-beképzelt
-nárcisztikus
-önimádó "
Ez a 3 szó szinoníma.
3:
"-divatmajom
-tö rtető
-beszűkült"
Szerintem ez nem derül ki a leírtakból.
Tipikusan azt csinálod, amit sok más férfi is, pl ezzel a listával is.
Oké, csodálatos hogy leírtad magadról ilyen tárgyilagosan a lényeget. És? Az a baj, hogy ez megint az, hogy ezek között nincs az a kis plusz, ami felkelti egy nő figyelmét, érdeklődését.
A nők nem ilyen lista alapján választanak, hogy legyen rajta minél több pont kipipálható. Tök férfi aggyal gondolkozol, ami nem baj, csak képtelen vagy magad egy pillanatra is a nők helyébe képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!