Én egy négy gyerekes elkeseredett anyuka vagyok.12,10,3,1 évesek a törpéim. Szerintetek tényleg rossz anya vagyok hogy hagyom hogy segítsenek a nagyok?
Inkább nagyon is pozitív,szerintem te emellett még bőven le vagy terhelve a főzéssel,mosással,takarítással,este mese...
Megnézném,aki ezt mondta milyen anya/apa és hány gyereke van,/mit végez el otthon.Ne mondja nekem senki,hogy az ilyen,ha 4 gyereke lenne arra nevelné őket,hogy lógassák egész nap a lábukat ő meg güzül.ráadásul pszichésen sem jó az ilyesmi,nagyon jó kis kollektíva ez.
Amúgy szerintem ha ezt mellre veszed,az a gyanúm,h güzülsz rendesen,mert,aki nem,az letojja az ilyen "hangokat".
Velem is nagyon sokat babázott, játszott, foglalkozott tesóm (önszántából, bár anya iszonyatosan sokat dolgozott, apa meg külföldön melózott), tehát velem lényegében nővérem foglalkozott a legtöbbet.
Nagyon jó a kapcsolatunk mai napig, pedig már rég felnőttek vagyunk.
ÉS anyával is nagyon jó a kapcsolatunk.
Akkor kedves apuka egy s***fej,már elnézést. Konkrétan ezzel is neveled a gyerekeket-önállósodásra,gondoskodásra,felelősségtudatra.
Húgomnak sem lett semmi baja attól,hogy egy csomó dologra én tanítottam meg-írás,olvasás,emlékszem,még biciklizni is én tanítottam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!