Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagyok az igényeim?
Mikor szóba kerülnek ezek a dolgok akkor valamiért mindig azt mondja a nő, hogy nem illünk össze ami igaz is.
Itt most a külsőtől eltekintünk, egy átlagos lány megfelelő (talán annyi hogy ne legyen szőke barbi babás, plázpcsa vagy nevezzük bárhogy)
na itt jön a lista
- én 25 vagyok, legyen 20-27 korban
- ne dohányozzon
- ne járjon discoba, esetleg nagyon ritkán
- ne igyon alkoholt, csak ha szülinap, szilveszter vagy valami
- ne legyen kutyás
- ne szeresse a real madridot
- ne utáljon azért mert a fideszre szavaztam
- legyenek céljai
és így ánblokk a fontos, hogy ne legyen buta
itt ezek közül egyedül a kutyás az ami nem függ össze az intelligenciával + a kor
de most ezek ilyen nagy elvárások?
Keress ilyet egy Fideszes csoportban :D Amúgy ismerek 1-2 ilyen lányt és mindegyikük a Fideszes résznél esik ki.
Ezek nem nagy elvárások, bár 1-2 fura. Ne legyen kutyás? A legtöbb lány (és férfi) szereti az állatokat.
Barcát sem szeretem
Inkább az Atletico Madridot, 2014-ben és 2016-ban is csalás volt a döntőben
de a lista végtelen, hogy miért utálom a Realt...
Nem nehéz ilyet találni, én is ilyen vagyok pl. (De ne írj, kapcsolatban vagyok.)
A legtöbb nőt nem érdekli a foci, és sokuk inkább macskás, mint kutyás. Rengeteg olyan is van, aki nem iszik, nem dohányzik és discoba se jár.
Van sok olyan, aki ezeknek megfelel.
Ennek örülök, az Atleticot én is szeretem. Én nagyjából meg is felelnék itt az elvárásaidnak, viszont szeretek borozgatni meg szórakozni és bár inkább macskás vagyok, de szeretem a kutyákat is meg az összes állatot.
De egyébként nem nagyok az elvárások, mert a legtöbb embernek vannak ilyen elvárásai, viszont nem biztos, hogy találsz olyat, aki ennek teljesen megfelel.
Szerintem nem nagy elvárások, ismerek pár ilyen lányt (magamon kívül), akikre nagyjából ráhúzható ez, de a kutyás része szerintem irreleváns. Mi a baj a kutyákkal? Nem vagyok kutyás, inkább macskás, de ezt akkor sem értem.
A Fideszes dolog meg... hát nem csókolgatnának körbe érte, de szerintem jó vitaalap, bár politizálni mindig is utáltam, de ugye nem feltétlen rólam van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!