Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nagyok az igényeim?
Mikor szóba kerülnek ezek a dolgok akkor valamiért mindig azt mondja a nő, hogy nem illünk össze ami igaz is.
Itt most a külsőtől eltekintünk, egy átlagos lány megfelelő (talán annyi hogy ne legyen szőke barbi babás, plázpcsa vagy nevezzük bárhogy)
na itt jön a lista
- én 25 vagyok, legyen 20-27 korban
- ne dohányozzon
- ne járjon discoba, esetleg nagyon ritkán
- ne igyon alkoholt, csak ha szülinap, szilveszter vagy valami
- ne legyen kutyás
- ne szeresse a real madridot
- ne utáljon azért mert a fideszre szavaztam
- legyenek céljai
és így ánblokk a fontos, hogy ne legyen buta
itt ezek közül egyedül a kutyás az ami nem függ össze az intelligenciával + a kor
de most ezek ilyen nagy elvárások?
Semmiképpen nem pozitív egy "mit ne" lista. Az emberek többsége utálja a tiltást. Abban mondjuk osztom a kérdező véleményét, hogy ha együtt él valakivel, az meg hozza a kutyáját + a mindene és az ágyba aludjon, meg még le is passzolná, az nem túl korrekt, figyelembe véve, hogy az egyik fél nem szereti a kutyákat. Én szeretem a kutyákat, de ilyen szöveggel vágnálak ki kutyástul-tápostul annyiadik emeletről, ahányadikon a lakás található, ez nálam ez első és második, tőled meg szimplán lelépnék :p
31/f
"itt ezek közül egyedül a kutyás az ami nem függ össze az intelligenciával + a kor"
"ne szeresse a real madridot"
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!