Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagyok az igényeim, ha csak olyan csajok jönnek be, akiknek rendezett és ápolt a fogsoruk illetve nem kövérek?
És ez kit érdekel, h neked mik az igényeid? Nekem erre 100x több igényem van, és még több dologban, és mégis van férjem
Hidd el, nem emiatt vagy most szingli, ha kb ez a mondókád lényege.
1. Tudsz erre partnert találni?
2. Ha igen, akkor semmi gond ezzel.
---
Általában akkor van gond a nagy igényekkel, amikor azok a valóságban nem teljesülnek. Ha te a való életben képes vagy rendezett fogsorú és nem dagi nőket találni magadnak, akkor semmi gond sincs az igényeiddel.
Cáfolj meg, de azok jönnek rinyálni az igényeik miatt, akik nem sikeresek ezek miatt.
23 évesen nagyon érett vagy öcskös...... 2 külső dolgot írtál le. És a személyiséggel mi van? Vagy az már nem számít, csak legyen hollywoodi mosolya és mentolos orbit lehelete, ill. modell vékonyságú, fitnesses izomzatú a teste? Ez aztán az értékrend. Nembaj, 23 évesen még iszonyatosan gyerek vagy, na meg ösztön lény.
És szerinted egy bomba testű csaj még is miért állna össze egy alacsony egyetemista pasikával, amikor össze tud jönni ezek alapján milliószor jobb pasikkal is?
Inkább menj aztán verd ki haver :) :*
Igen, ez felszínesség.
A barátnőmnek is egy kicsit kuszák a fogai, alul inkább, kicsit ferdén állnak, de nem érdekel. Volt fogszabályzója, mutatta a kamaszkori képeit, de úgy látszik nem lett tökéletes.
Elárulok egy titkot, ha még nem tudnád, nem a fogainkkal csókolózunk. :)
Sőt, továbbmegyek. A barátnőmnek kicsik a mellei és 22 évesen is hajlamos a pattanásokra, nem kifejezetten az arcán, hanem csak a homlokán, ill. a hátán, vállán. De ez sem zavar, én imádom minden porcikáját.
Múltkor kérdezte, hogy nem baj-e, hogy kis melle van, mert tudja, hogy nekem a nagyobbak tetszenek. Igen, azok tetszenek, de nem egy mellbe szeretek bele, hanem őt szeretem úgy, ahogy van.
Számomra sokkal fontosabb, ha már a külsőségekről beszélünk, hogy milyen az arca, a szeme, mennyire őszinte a mosolya, mennyire tiszta a tekintete. Imádok a szemébe nézve elmerülni benne hosszú percekig.
A kövérséggel más a helyzet. Egy bizonyos szint fölött már egyértelműen életmódbeli kérdés. Nekem is van egy kis pocakom, pedig sportolok, járok konditerembe, izmos vagyok és mellette futok is heti rendszerességgel.
Aki nagyon el van hízva, az nyilvánvalóan nem tesz meg annyit, nem sportol (annyit) és nem úgy táplálkozik, ahogyan én, ezért velük én sem tudnék hosszú távon együtt élni.
(Volt már kövérebb barátnőm, tapasztalatból mondom, hogy ha nagyon különböző az életmódunk, akkor nem működik a kapcsolat.)
Én azt javaslom neked, hogy inkább más elvárásaid legyenek a pároddal kapcsolatban, pl. hogy tudjatok minőségi időt eltölteni, legyen közös érdeklődési kör, legyenek közös programok, tudjatok beszélgetni egymással bármiről, akár komolyabb témákról, akár csak viccelődtök egymással, de ha úgy alakul, akkor tudjatok hosszú percekig, akár órákig egy szó nélkül egymás mellett feküdni/ülni csöndben úgy, hogy az egyikőtöknek sem kínos, ja és szeressétek egymást, szerintem ezek a legfontosabbak.
Kit érdekel ha a kérdező mondjuk felszínes?
Ha ehhez tud párt találni és jól érzi magát, akkor nem mindegy? (De)
18 éves korig bárkinek ingyenes a fogászati ellátás és szabályozás (én is kamaszként tettem rendbe, bár később is kellett alakítani rajta), afelett sem egy nagy horribilis összeg.
Hol élsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!