Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nagyok az igényeim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagyok az igényeim, ha csak olyan csajok jönnek be, akiknek rendezett és ápolt a fogsoruk illetve nem kövérek?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a szájhigiénia és esztétika olyan dolognak számít manapság, mint a sport, hogy mindenki rendelkezésére áll, akár ingyenesen is (futás, szabadtéri kondipark stb.). 18 éves korig bárkinek ingyenes a fogászati ellátás és szabályozás (én is kamaszként tettem rendbe, bár később is kellett alakítani rajta), afelett sem egy nagy horribilis összeg. Nekem annak ellenére rendezett és szép a fogsorom, hogy nem vagyok egy álompasi (alacsony vagyok), de adok magamra és úgy gondolom a csók lehet a legkritikusabb tényező egy intim viszonyban, amihez viszont mindkét féltől szükséges lenne a szép fogsor megléte, hogy ne legyen hangulatgyilkos a csókolózás. A másik pedig a testsúly. Én sem vagyok egy nagy darab így érthető, hogy nem a duci nők illenének hozzám, hanem a vékonyabb pici csajok. De a másik fél is gondolom ezen az állásponton lenne, mert már kaptam meg molettebb lánytól, hogy túl kövér lenne hozzám és nem érezné magát jól a társaságomban. Szóval az lenne a kérdésem, hogy valóban egy bunkó, felszínes, föld felett lebegő senkiházi pasi vagyok, ha 23 éves (viszonylag helyes arcú) egyetemistaként, alacsony és fitt testalkattal mindössze ennyi kikötésem lenne egy csajjal szemben? Vagy ha igen, akkor milyen kaliberű nő lenne az "én szintem", ahogy sokan szoktak fogalmazni? Kérlek részletes, kifejtett válaszokat írjatok, amitől okosabb leszek, máskülönben felesleges is feltennem a kérdést. Köszi, előre is.

2017. jún. 15. 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19.: ezt benézted, több éve vagyunk együtt, kicsit sem feszengek, mindketten együtt tervezzük az életünket.

Egyáltalán nem vagyok nagyképű majom, ezt azért írtam csak le, mert mindenki a legjobbat akarja megkeresni magának, neked is ilyen elvárásaid vannak, akkir a nőknek miért ne lehetnének elvárásaik, amik alapján nem téged választanak, mert megtehetik.

Felesleges ezen panaszkodni, valószínűleg nem működik a dolog az elvárásaiddal, ha ki kellett írnod ezt a kérdést, mert nem találsz magadnak senkit. A te döntésed, hogy kitartasz-e mégis emellett és vársz, vagy más- nem külső dolgokban is elkezded látni a szépet .

Sajnálom, hogy a példát a 190 cms barátommal ilyen szinten támadásnak vetted, nem annak szántam, hanem egy példának, hogy még duciknak sem biztos, hogy épken te kellenél. Szerintem nálad az elvárások a másik felé nagyon nem találkoznak azzal, hogy te mit tudsz nyújtani.

2017. jún. 16. 09:30
 22/23 A kérdező kommentje:
#21: Persze, hogy még nekik sem kellenék, mert olyan nagy a konkurencia, hogy a társkeresésben még a magadfajták is a világkorukat élik. 30-50 évvel ezelőtt ez elképzelhetetlen lett volna. Elvett volna a falu töpszli hentesinasa aztán annyi a nagy Ő-nek és a "je t'aime" miliőnek. Igazából hálát mondhatsz az égnek, hogy a XXI. században nőnek születtél, mert manapság aki egy kicsit is vonzóbb a boszorkánynál arra a top10 álomhím valamelyike egyből rábukik és magát adja a szelektálás, ezért a magamfajtának már alapjáraton sincs esélye. De nem hibáztatlak, hogy élsz a lehetőséggel. Hülye lennél nem ezt tenni. Én is csak a D kosaras, körtealkatú érzéki hamvas csajok közül válogatnék, ha adottak lennének a lehetőségeim (külső, pénz).
2017. jún. 16. 11:31
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem korodhoz képest elég gyerekes vagy, legalábbis annak tűnsz.

Nyilván az ápoltság rendkívül fontos, főleg a szájhigiénia. Ezt elismerem. Viszont a rendezettség és az ápoltság nem függ egymástól. Nem attól csálék a fogaid, mert nem mosod; és hiába mosod őket, attól még nem állnak szebben.

A fogszabályozás igenis rendkívül drága, fogalmam sincs honnan szedted, hogy ingyenes.

Pár éve én meg akartam csináltatni a fogaimat (nem szörnyűek, de nem tökéletesek). A fogorvos hosszasan próbált róla lebeszélni, mert felesleges erre kidobni a pénzt, mert ha fehérek, akkor így is szépek. Utána derült ki, hogy nem olcsó mulatság. Tehát nem tudtam megcsináltatni, de ettől függetlenül, hogy kicsit szabálytalanul állnak, ápolt fehér fogaim vannak.

Mindenkinek más az ideálja, és persze fontos, hogy kinek milyen az alakja. Nem gond, hogy neked a vékonyabbak tetszenek, vannak olyanok, akiknek a molettebb személyek tetszenek. A probléma ennél ott kezdődik, hogyha az egyik nagyon el van hízva, mégis elvárja, hogy a másiknak tökéletes alakja legyen.

Mindenkinek más a fontos és más a lényegtelen. Ha neked ezek a legfontosabbak, hát rendben, de ne hidd, hogy egy kicsit husisabb vagy szabálytalan fogsorú lány nem lehet ugyanolyan tökéletes.

2017. jún. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!