Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagyok az igényeim, ha csak olyan csajok jönnek be, akiknek rendezett és ápolt a fogsoruk illetve nem kövérek?
19.: ezt benézted, több éve vagyunk együtt, kicsit sem feszengek, mindketten együtt tervezzük az életünket.
Egyáltalán nem vagyok nagyképű majom, ezt azért írtam csak le, mert mindenki a legjobbat akarja megkeresni magának, neked is ilyen elvárásaid vannak, akkir a nőknek miért ne lehetnének elvárásaik, amik alapján nem téged választanak, mert megtehetik.
Felesleges ezen panaszkodni, valószínűleg nem működik a dolog az elvárásaiddal, ha ki kellett írnod ezt a kérdést, mert nem találsz magadnak senkit. A te döntésed, hogy kitartasz-e mégis emellett és vársz, vagy más- nem külső dolgokban is elkezded látni a szépet .
Sajnálom, hogy a példát a 190 cms barátommal ilyen szinten támadásnak vetted, nem annak szántam, hanem egy példának, hogy még duciknak sem biztos, hogy épken te kellenél. Szerintem nálad az elvárások a másik felé nagyon nem találkoznak azzal, hogy te mit tudsz nyújtani.
Szerintem korodhoz képest elég gyerekes vagy, legalábbis annak tűnsz.
Nyilván az ápoltság rendkívül fontos, főleg a szájhigiénia. Ezt elismerem. Viszont a rendezettség és az ápoltság nem függ egymástól. Nem attól csálék a fogaid, mert nem mosod; és hiába mosod őket, attól még nem állnak szebben.
A fogszabályozás igenis rendkívül drága, fogalmam sincs honnan szedted, hogy ingyenes.
Pár éve én meg akartam csináltatni a fogaimat (nem szörnyűek, de nem tökéletesek). A fogorvos hosszasan próbált róla lebeszélni, mert felesleges erre kidobni a pénzt, mert ha fehérek, akkor így is szépek. Utána derült ki, hogy nem olcsó mulatság. Tehát nem tudtam megcsináltatni, de ettől függetlenül, hogy kicsit szabálytalanul állnak, ápolt fehér fogaim vannak.
Mindenkinek más az ideálja, és persze fontos, hogy kinek milyen az alakja. Nem gond, hogy neked a vékonyabbak tetszenek, vannak olyanok, akiknek a molettebb személyek tetszenek. A probléma ennél ott kezdődik, hogyha az egyik nagyon el van hízva, mégis elvárja, hogy a másiknak tökéletes alakja legyen.
Mindenkinek más a fontos és más a lényegtelen. Ha neked ezek a legfontosabbak, hát rendben, de ne hidd, hogy egy kicsit husisabb vagy szabálytalan fogsorú lány nem lehet ugyanolyan tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!