Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagyok az igényeim, ha csak olyan csajok jönnek
be, akiknek rendezett és ápolt a fogsoruk illetve nem
kövérek?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a szájhigiénia és esztétika olyan dolognak számít manapság, mint a sport, hogy mindenki rendelkezésére áll, akár ingyenesen is (futás, szabadtéri kondipark stb.). 18 éves korig bárkinek ingyenes a fogászati ellátás és szabályozás (én is kamaszként tettem rendbe, bár később is kellett alakítani rajta), afelett sem egy nagy horribilis összeg. Nekem annak ellenére rendezett és szép a fogsorom, hogy nem vagyok egy álompasi (alacsony vagyok), de adok magamra és úgy gondolom a csók lehet a legkritikusabb tényező egy intim viszonyban, amihez viszont mindkét féltől szükséges lenne a szép fogsor megléte, hogy ne legyen hangulatgyilkos a csókolózás. A másik pedig a testsúly. Én sem vagyok egy nagy darab így érthető, hogy nem a duci nők illenének hozzám, hanem a vékonyabb pici csajok. De a másik fél is gondolom ezen az állásponton lenne, mert már kaptam meg molettebb lánytól, hogy túl kövér lenne hozzám és nem érezné magát jól a társaságomban. Szóval az lenne a kérdésem, hogy valóban egy bunkó, felszínes, föld felett lebegő senkiházi pasi vagyok, ha 23 éves (viszonylag helyes arcú) egyetemistaként, alacsony és fitt testalkattal mindössze ennyi kikötésem lenne egy csajjal szemben? Vagy ha igen, akkor milyen kaliberű nő lenne az "én szintem", ahogy sokan szoktak fogalmazni? Kérlek részletes, kifejtett válaszokat írjatok, amitől okosabb leszek, máskülönben felesleges is feltennem a kérdést. Köszi, előre is.
Amíg csak a külsőségekkel foglalkozol, addig szingli maradsz,és amikor már megváltozna a gondolat, amikor már érdekelne az összkép, és a belső tulajdonság is, akkorra megöregszel és minden valamire való hölgy foglalt lesz.
Gondolom mindent megtervezel az életben is, pedig néha spontán történnek a legjobb dolgok: Lazulás:)
Azért elképzelem ahogy álmaid nőjének te fizeted a fogsorát, meg a személyi edzőjét és mire kész lesz talál egy magas pasit:)Na, jó nem szemtelenkedem:)
2017. jún. 15. 14:13
12/23 anonim válasza:
23 éves vagyok, egy darab lyukas fogam sincs, a fogsorom is rendezett, kiskoromban volt éjjeli fogszabályzóm. A szájhigiéniés dolgot teljesen meg tudom érteni, mert én is így vagyok vele. Mondjuk engem nem érdekel, ha egy srácon van plusz súly, vagy vékony, nem ezeket nézem első sorban (valószínűleg azért, mert rajtam is van plusz súly annak ellenére, hogy járok edzeni és figyelek magamra. Szeretek enni ez van, vállalom :) ). Az viszont zavarna, ha a srác látványosan alacsonyabb nálam.
2017. jún. 15. 14:13
13/23 A kérdező kommentje:
"És szerinted egy bomba testű csaj még is miért állna össze egy alacsony egyetemista pasikával..."
Hol írtam, hogy bomba csaj te ostoba? Azt írtam, hogy ne legyen kövér, mert egyébként sem passzolna hozzám az ő szemszögéből sem.
2017. jún. 15. 14:14
14/23 anonim válasza:
Ez így mind nagyon szép, de mi az amit te nyújtani tudsz a lánynak?
2017. jún. 15. 14:18
15/23 anonim válasza:
14.: hát a felszínességét, meg azt, hogy amint pl terhes lesz és felszed 5-6 kgt, elhagyja :D
2017. jún. 15. 14:19
16/23 A kérdező kommentje:
Egyébként látom nagyon sokan félreértették a kérdést. Nem egy Amanda Cerny-be csomagolt OralB reklámarcra vágyok, hanem arra, hogy a csajnak igényesen nézzenek ki a fogai (ne legyen büdös a lehelete és ne legyen hangulatgyilkos, ha elkezd mosolyogni, főleg, hogy az én mosolyom is eléggé megnyerő) és ne legyenek lógó/izzadt hájrétegei (a pici husis molett csajszik is simán bejönnek, ha arányosan oszlik el a felesleg a popsin/csípőn/lábakon). Ennek az igénynek a huszonéves csajok (főleg az igényesebb egyetemisták) túlnyomó többsége simán eleget tesz. Az arc és egyéb dolgok sokkal kevésbé érdekelnek. Nem a személyiségét fogom megcsókolni egy romantikusnak kikiáltott pillanatban, hanem a száját. Elég szomorú, hogy manapság már ez is nagy követelménynek számít egy olyan pasi számára, akinek csak egy hibája van: mégpedig annyi, hogy alacsony (170). Miközben a csajok kivétel nélkül egy Hugo Boss modell kaliberű pasira vágynak. Bár amennyi érdekes párt szoktam látni nap mint nap (190 magas alfahím álomkan közel sem szép, sőt inkább átlag alatti csajjal) akkor én sem lepődök meg azon, hogy a nőkért tényleg olyan nagy a rivalizálás, mint szavannán a párzási jogért.
2017. jún. 15. 14:32
17/23 anonim válasza:
16.: te is a jobbat választanád, ha két lehetőséged lenne. A lányok miért válasszanak téged, ha találnak jobbat is, aki ráadásul elfogadja a kinézetüket akkor is, ha van rajtuk plusz kiló.
Én pl duci lány vagyok, neked meg sem felelnék, mégis van egy sikeres, kedves, okos, imadnivaló mérnök barátom, aki 190 cm és még az alakomat is elfogadja. Latod, neked nem kellenék, mégis találok jobbat nálad. Miért csodálkozol, ha a lányoknak is vannak igényei a másikkal szemben, ráadásul így is talál pasikat és azokba te nem férsz bele?
2017. jún. 15. 15:55
18/23 anonim válasza:
Jaj te fiú. Jobb lenne ha én lehetnék 170cm.. Nőként vagyok 176. Szerintem nem vagy reménytelen eset. Nekem rendben vannak a fogaim és tényleg fillérekért csinálják meg manapság. A fogyásnál meg nincs könnyebb a világon. Senki nem kényszerít az evésre. Nem lehet mindenki igénytelen és nem állhat össze az első mozgó nővel. Neked is lesz párod. Csak egyelőre az időd kevés neked is
2017. jún. 15. 16:04
19/23 A kérdező kommentje:
#17: Mivel nem ismerlek nem tudom, hogy nézel ki, de simán bejöhetnél. Ezzel az öntelt, nagyképű stílussal viszont akkor se kellenél, ha bombanő lennél és egész nap a nyakamon lógnál. A 190 magas mérnökbarátodnak meg örülj, mint majom a farkának amíg még lehet, mert ki tudja meddig fog tartani ez a rózsaszín ködös kapcsolat (ne légy naiv, te sem vagy a világ közepe). A te fajtád tipikusan az, aki feszengve él meg minden egyes percet a pasik között, aztán ha rátalál a vak szerencse és egy álompasi személyében rámosolyog a szerencse, akkor egyből kinyílik a csipája, görcsösen/féltékenységtől duzzadva ragaszkodik a palijához minden egyes pillanatban. Aztán ha egy nem várt pillanatban mégis eldobja, mint a használt zoknit, akkor a felgyülemlett feszültségtől szétrobbanva meg beindul a "hisztipiszti" és eluralkodik a letargia.
2017. jún. 15. 17:50
20/23 anonim válasza:
LOL, úgy látom a kérdezőt marhára frusztrálja, hogy nem esik rá sehonnan sem egy p.na. Se egyenes, se kapafogú :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!