Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok koravén, nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok koravén, nekem vannak nagy elvárásaim?

Figyelt kérdés

Harmadik komoly kapcsolatom ér véget azért, mert a párom egy nagy gyerek mentálisan. Néhány probléma a teljesség igénye nélkül:

Dolgozik már jó pár éve, de mégsincs egy forintja sem. Ezért dolgozik éjt nappallá téve, mégsem halad semerre. Mert ohh most itt ez az új számítógép meg kell venni, akkor már kell egy nagyobb monitor is. Vagy most neki feltétlenül új autó kell a tökéletesen működő régebbi helyett. Mivel egyfeszt dolgozik nyilván rád nincs egy perce sem. Mégis hogy költözzek össze ilyen emberrel?

Vagy úgy táncol ahogy anyuka apuka fütyül. Piszkálják, hogy nem elég az a diploma ami van neki, miért nem csinál mesterképzést? Természetesen csinál. Dolgozni nem tud mellette teljes állásban. Meg persze ha kitalálják, hogy most az összes bútort rángassák fel a garázsból a negyedikre akkor ezt is megcsinálja nekik mert milyen drága embert fizetni rá a szülei szerint.

Vagy éppen most hagyta ott a munkahelyét, nem talált még másikat. De menjünk el ide meg oda hétvégére másik országba, csak 20ezer a szállás kettőnknek.

Vagy itt van 30 évesen és a negyedik végzettségét csinálja mert nem tudja mit akar kezdeni magával.

Meg egyéb gyerekes dolgok. Idővel minden párkapcsolatomban elviselhetetlenné váltak ezek a dolgok. Én szeretnék már összeköltözni valakivel, közös terveket készíteni és tenni is ezekért. A saját korosztályomról már teljesen lemondtam, igyekszem idősebbekkel ismerkedni. De tényleg nagy elvárás 25 évesen, hogy valakivel tudjak haladni az életben? Nem vagyok anyagias, tudom, hogy ezekre hegyeztem ki leginkább a dolgot. Én sem kuporgatom a pénzt, de azért haladok előre. És már tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok koravén, hogy ilyen párkapcsolatot akarok egy nem csak életkorra felnőtt emberrel. Mégis hol kéne ismerkednem, hogy érett párt találjak? Tényleg 40 évesekkel kell ismerkednem ahhoz, hogy lehessen tervezni a párommal?

2019. márc. 1. 00:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%

Miért lenne gyerekesség az, hogy valaki számítógépet akar venni magának, vagy monitort? Rengeteg olyan pár van, akik "kockák" és játékba is találtak egymásra.

Jobb lenne ha te is azon nők közé tartoznál, akiket figyelmen kívül hagy a párjuk, elmennek otthonról és elisszák a pénzüket?

Amúgy tény, jobban jársz ha ott hagyod, mert neki nem ugyan azok a céljai mint neked.

Viszont az, hogy besegít az anyjáéknak, hát ne haragudj, de bunkóság a részedről, hogy ezért lenézed.

Egy szülő mindig is szülő marad és még mindig ő nevelt fel. Vagy talán neked büdös a munka ilyen téren és te nem szoktál segíteni a saját szüleidnek ha megkérnek?

Ettől függetlenül a pénzbe egyet értek, hogy tartogathatná is, ebbe igazat adok.

De sok nő ugyan ilyen mint a párod, hogy megjön a fizetése és tök értelmetlen dolgokra elveri.

2019. márc. 1. 02:25
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom mennyit keres a párod, de a magyar átlagfizetéseket hamar el lehet verni, és még csak nem is olyan extraságokra. Arról nem is beszélve hogy mennyien keresnek átlag alatt. De ha neked ilyen jól megy, segíts neki hogy valamennyikét félretegyen. Amúgy semmi rosszat nem látok a fickóban pénzügyileg ahogy leírtad.
2019. márc. 1. 03:35
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
Az első 2 válaszoló gondolom magára ismert... Kérdező, sajnos sok az éretlen, szülők által pórázon tartott, gyermeteg ember mind a nők, mind pedig a férfiak közt. Egyáltalán nem nagyok az elvárásaid. Legközelebb majd körültekintőbben fogsz választani, elég könnyű kiszűrni az ilyeneket már az elején.
2019. márc. 1. 04:02
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Igen, az én tapasztalatom az, hogy a férfi legyen idősebb 5-10 évvel ha családot akarsz alapítani.
2019. márc. 1. 06:22
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Költözz össze velem! ;)(Poén) Én is hasonlóan gondolkodok. Csak én úgy látom, hogy egyedül kell haladnom az életben, mert ehhez társat nem nagyon találok. Tapasztalatom sincs párkapcsolatban sajnos, de amilyen nőkkel eddig ismerkedtem... Ilyen szempontból meg vagyok lőve. De én is inkább arra gyúrok, hogy a jövőben vigyem valamire. Legalább saját lakás, esetleg ház, meg valami befektetés összejöjjön, hogy ne kelljen güriznem életem végéig. Én is vehettem volna új autót, de inkább egy 20 évest választottam helyette, hogy ne tapsoljam el a lakásra szánt lóvét. Bár én még 30 se vagyok, de remélem 30-40 körül azért már valami összejön ezekből. :D

Neked meg kitartás! Nem csak olyan férfiak léteznek, akikkel téged szokott összehozni a sors, csak lehet a többi nem tűnik ki a tömegből, és nem kerül a látómeződbe. Állíts a képarányon, mert lehet a filmnek a két széle le van vágva, amin elvesznek fontos részletek. :D

2019. márc. 1. 06:23
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Vannak ilyenek mint te,csak az a ritkábbik eset. Köztük vagyok én is,24 èvesen.

Ez csak beállítottság kèrdèse. 30 évesen már a gyerekeimmel szeretnèk focizni az udvaron,jó apuka módjára ☺

Elhiszem,hogy nehèz hasonlót keresni,nekem sincs sok szerencsèm

2019. márc. 1. 06:24
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Tedd ki. Bár sok az ilyen. Kortünet.

30F

2019. márc. 1. 07:30
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is rakd ki, csak visszahúz.Én fél évig bírtam egy ilyennel, mert megőrültem, hogy állandóan noszogatni kellett, meg ránézni, mint egy hülyegyerekre.

Elég lesz neked a saját gyereked, nem kell egy kolonc pluszban, aki felelőtlen, és nem lehet rá számítani...

Idővel találsz majd magadhozvalót, addig pedig ezerszer eredményesebb vagy egyedül, és többet tudsz félrerakni is, engem ez motivált, és milyen jól döntöttem!

2019. márc. 1. 08:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek, hogy nem ő a férfi? nem írta le most a számítógép miatt? Egy nő is akarhat xd
2019. márc. 1. 09:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Honnan vesszük? Olvasunk a sorok között.

Fèrfikènt nem fogalmazok így. Illetve bútorpakoláshoz nem lányukat szokták hívni a szülők

2019. márc. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!