Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok koravén, nekem vannak nagy elvárásaim?
Harmadik komoly kapcsolatom ér véget azért, mert a párom egy nagy gyerek mentálisan. Néhány probléma a teljesség igénye nélkül:
Dolgozik már jó pár éve, de mégsincs egy forintja sem. Ezért dolgozik éjt nappallá téve, mégsem halad semerre. Mert ohh most itt ez az új számítógép meg kell venni, akkor már kell egy nagyobb monitor is. Vagy most neki feltétlenül új autó kell a tökéletesen működő régebbi helyett. Mivel egyfeszt dolgozik nyilván rád nincs egy perce sem. Mégis hogy költözzek össze ilyen emberrel?
Vagy úgy táncol ahogy anyuka apuka fütyül. Piszkálják, hogy nem elég az a diploma ami van neki, miért nem csinál mesterképzést? Természetesen csinál. Dolgozni nem tud mellette teljes állásban. Meg persze ha kitalálják, hogy most az összes bútort rángassák fel a garázsból a negyedikre akkor ezt is megcsinálja nekik mert milyen drága embert fizetni rá a szülei szerint.
Vagy éppen most hagyta ott a munkahelyét, nem talált még másikat. De menjünk el ide meg oda hétvégére másik országba, csak 20ezer a szállás kettőnknek.
Vagy itt van 30 évesen és a negyedik végzettségét csinálja mert nem tudja mit akar kezdeni magával.
Meg egyéb gyerekes dolgok. Idővel minden párkapcsolatomban elviselhetetlenné váltak ezek a dolgok. Én szeretnék már összeköltözni valakivel, közös terveket készíteni és tenni is ezekért. A saját korosztályomról már teljesen lemondtam, igyekszem idősebbekkel ismerkedni. De tényleg nagy elvárás 25 évesen, hogy valakivel tudjak haladni az életben? Nem vagyok anyagias, tudom, hogy ezekre hegyeztem ki leginkább a dolgot. Én sem kuporgatom a pénzt, de azért haladok előre. És már tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok koravén, hogy ilyen párkapcsolatot akarok egy nem csak életkorra felnőtt emberrel. Mégis hol kéne ismerkednem, hogy érett párt találjak? Tényleg 40 évesekkel kell ismerkednem ahhoz, hogy lehessen tervezni a párommal?
Van amiben egyetértek veled, és én is látom ezt a viselkedést másoknál.
De amiben nem :
Miért ne segíthetne a szüleinek ha megkérik rá? Te nem segítesz a szüleidnek?
Tanulni nem szégyen, akár a sírig sem!
4ik végzettség? Miért ne? Minél több van, annál több ember vagy!
Többivel egyetértek nagyjából.
Velem is előfordult már többször hogy olyan ismerős kért kölcsön pénzt akinek se kutyája se macskája. Kb annyit keres mint én de neki új kocsi kellett stb..
Aztán mikor már esedékes lett volna a pénz visszafizetése, csak kifogások voltak, meg megyek hozzájuk és elkezdik mutogatni az olasz kiruccanás képeit... Mondom mi a f... én szponzorálom a kiruccanásotokat?!
Nah mindegy, meg kell találd aki hasonlóan gondolkodik mint te, de ez nem kor függő. Én 25 évesen is hasonlóan gondolkoztam mint most. Mindig volt félretett pénzem, stb.
F36
Köszönöm szépen a válaszokat.
Természetesen én is segítem a szüleimet. De nem fogok megnyomorodni meg olyan munkát csinálni aminek semmi értelme. Régen megmondtam otthon, hogy nem fogok olyanban segíteni amit azért találnak ki mert éppen unatkoznak és csinálni akarnak valamit aminek sem haszna sem értelme nincs. Ilyenek mondjuk, hogy egy épületnyi bontott téglát pakoljunk arréb 5 méterrel mert ott sokkal jobb helyen van. Vagy fessük újra mi a két éve festett szobát... Az a baj ezzel, hogy a "fessük" meg "pakoljuk" igazából azt takarja, hogy ők a kisujjukat nem mozdítják, nekem kell mindent. Ugyan ez volt exeméknél is. Szülei kitaláltak unalomból valami hatalmas baromságot, majd exemnek kellett megcsinálni helyettük. Tépte el ilyen miatt az izmot a vádlijában, ugrott ki a válla, fájt 3 hónapig a dereka stb. Szeretem a szüleimet, de nem fogok megszakadni olyan miatt amire csak a zsugoriság miatt nem fizetnek munkást. Szülőként is lenne bennem annyi emberség, hogy a fájós derekú gyerekemet nem rángatom el munka után mázsás bútorokat pakolni. Szerintem ez nem normális egy szülőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!