Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek túlzóak az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlzóak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, egyetemista, sosem volt párkapcsolatom.

Ennek részben az önértékelési zavarom az oka, de talán magasak az elvárásaim.

Elég ambíciózus ember vagyok, konkrét célokkal, és bizony nem egy sétagalopp eljutni odáig, ugyanis pszichológusnak készülök, ami több év tanulás még az egyetem után is, sőt, ez egy lifelong learning hivatás. Nem vagyok benne biztos, hogy bárki képes ezt tudomásul venni és elfogadni.

Ami fontos nekem, az az, hogy intelligens legyen, és ne csak olyan felületes témák legyenek, mint a filmek pl. Nem egy barátom van, akivel olyan szinten vannak a beszélgetéseink, amire vágyom,

2018. nov. 20. 15:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

"ne csak olyan felületes témák legyenek, mint a filmek"

??

Miért lenne felületes téma egy film? Még nem pszichológusként is érdekes számomra elgondolkozni (együtt a párommal) egy-egy film mögött rejlő üzeneten, pszichológiai jelenségen. Egy olyan embernek, aki valóban ért ehhez, igazi aranybánya lehet a filmek világa.

2018. nov. 20. 15:44
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak bugyuta filmek vannak, és elég jól ki lehet elemezni közös beszélgetésekor 1-1 filmet. Ha tudományos dolgok érdekelnek az sem rossz , de a politikát ne erőltesd.
2018. nov. 20. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem az a bajod,hogy te nem lennél képes kapcsolatban élni! Amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy meg van mit akarsz és,hogy kell elérni ,nincs szükség másra!
2018. nov. 20. 15:56
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Egy pszichológusnak meg sem kottyan a saját önértékelési zavarát megoldani...igaz?

Egyébiránt tudod te, hogy nem vagy egy egyszerű eset, ezért is tetted fel a kérést. Kérlek szépen, ne a vázlatfüzetedben leírtak szerint találj párt magadnak, az nem létezik csak a te képzeletedben. Próbálj meg spontán ismerkedni, beszélgetni férfiakkal, hátha lapul egy ott olyan is aki bár nem pont olyan, mint amilyet elvárnál. Lehet, hogy sokkal jobb.

Nem tanultam pszichológiát, de ha tudok segíteni csak szólj. Ennek a szakmának ez a szépsége...mindenki számára tudja a választ csak a sajátjára nem nagyon:)

2018. nov. 20. 15:59
 5/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, talán igazad van. De szeretnék családot is, az meg egyedül nem megy. :D

Amúgy sajnálom, a kérdést azelőtt kiírtam véletlenül, hogy kifejtettem volna teljesen, úgyhogy innentől kicsit nehéz válaszolni rá, szóval köszi az eddigieket, de ennek így nincs értelme sajnos.

2018. nov. 20. 16:00
 6/16 A kérdező kommentje:

Mármint 4-est értettem.

5-ös, dehogynem szeretném én megoldani, csak sok minden hátráltat, és nem tudom melyik részével kezdhetném a problémamegoldást.

2018. nov. 20. 16:02
 7/16 A kérdező kommentje:

Na már a sort is félrenéztem. XD

3 és 4, az 5 én voltam. Lázas vagyok. :(

2018. nov. 20. 16:03
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

Dejszen egy olyan film/sorozat ami gondolatebrésztő, lehet róla beszélgetni, elemezni miegymás, azt szépen be lehet pakolni az intellektuális diskurzus halmazába, nemde? :)

Példa: ex-ex barátnőmmel már alig vártuk az új Walking Dead (én "fertőztem" meg, pun intended! :D)" részeket, de vele csak a nyersebb, felszínesebb dolgokról lehetett egy rész megnézése kapcsán beszélgetni. Mostani exemmel nagyon jókat tudtam volna beszélgetni vele (morális/szociólógiai/társadalmi stb. aspektusban), csak ő meg utálta a horrort... :\

Pech :\

Titkolt vágyam, hogy a következő párommal lemenni olyan mélységekbe amit mondjuk a Black Mirror című sorozat karcolgatott. :]

Szóval... :)

Jobbulást kívánok kedves kérdező! :)

2018. nov. 20. 16:17
 9/16 A kérdező kommentje:

8-as köszi! :D

Nos, azért ezt emeltem ki, hogy filmek, mert mostanság kicsit besokalltam attól, hogy a barátnőim mindig olyan fimekről beszélnek, amik engem nem érdekelnek.

Persze, meghallgatom őket, mert valakinek muszáj, de a fangirlködés néha kicsit sok. XD Bezzeg ha én akarok valamit kifejteni, őket nem érdekli. Nem is próbálkozom. Szóval egy kapcsolatban ez jobban zavarna. :o

2018. nov. 20. 16:35
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

9: Értelek, világos! :)

Akkor mondhatni ilyen szinten nekem is magasak az elvárásaim. :)

De hidd el, hogy ez egy kis szelete annak amit egy másik ember nyújtani tud (majd neked és Vica-versa). Lehet nem fogtok olyan jókat beszélgetni (ilyen téren), de olyan biztonságot, harmóniát és stabilitást fog nyújtani a majdani párod, hogy ezt a részét elfogadod majd szépen. Bár még fiatal vagy és van időd, lehetőséged "válogatni" bőven. :)

Persze feladni nem kell, majd lesz olyan akivel ilyen téren is passzoltok (remélem, nekem is :D).

2018. nov. 20. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!