Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzóak az elvárásaim?
22 éves nő vagyok, egyetemista, sosem volt párkapcsolatom.
Ennek részben az önértékelési zavarom az oka, de talán magasak az elvárásaim.
Elég ambíciózus ember vagyok, konkrét célokkal, és bizony nem egy sétagalopp eljutni odáig, ugyanis pszichológusnak készülök, ami több év tanulás még az egyetem után is, sőt, ez egy lifelong learning hivatás. Nem vagyok benne biztos, hogy bárki képes ezt tudomásul venni és elfogadni.
Ami fontos nekem, az az, hogy intelligens legyen, és ne csak olyan felületes témák legyenek, mint a filmek pl. Nem egy barátom van, akivel olyan szinten vannak a beszélgetéseink, amire vágyom,
"ami több év tanulás még az egyetem után is, sőt, ez egy lifelong learning hivatás"
Magyarul egy kőgazdag pasas kell neked aki luxus életet biztosít amíg te tanulgatsz és utána is.
"Nem egy barátom van, akivel olyan szinten vannak a beszélgetéseink, amire vágyom"
Köztük vannak srácok? Mert akkor gondolom őket meg szépen a friend zone-ban tartod, ahelyett, hogy összejönnél valamelyikkel.
11,12,13 Minek is írtok, ha semmi értelmeset nem tudtok felmutatni?
14: Mégis miért kéne összejönnöm a srác barátaimmal, ha egyikünk se akar semmit a másiktól? És igen, volt már olyan, akivel nem akartam, mert nem tudtam volna beleszeretni. Máskor meg velem nem akartak. Olyan fiú barátom még nem volt, ahol mindketten többet akartunk. Ez van.
"ami több év tanulás még az egyetem után is, sőt, ez egy lifelong learning hivatáss. Nem vagyok benne biztos, hogy bárki képes ezt tudomásul venni és elfogadni."
Ez melyik hivatásra nem igaz? Egy villanyszerelő is folyton tanul. Egy mérnök is. Egy orvos is. Egy nyelvész is. Egy CNC programozó is. Egy asztalos is. May mások nem hívják "lifelong learning hivatás"-nak. Miért ne tudná bárki tudomásul venni és elfogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!