Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány, ha valaki nőként nem tud sütni-főzni, és nem is akar ilyesmivel foglalkozni, mert nem érdekli?

Figyelt kérdés
Nem tojássütésre meg tésztakifőzésre gondolok, hanem az egy fokkal több időt, energiát, ügyességet és lelkesedést igénylő dolgokra.

2019. márc. 12. 23:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
64%
Nem kötekedésből tényleg de ahol egyáltalán nem főz egy nő ott mit esztek egész nap?Virsli szalámi meg ilyenek?Vagy rendeltek valamit reggel délbe este pizzát meg hamburgert?Mit adsz a gyereknek?Nem rossz indulatból kérdezem csak nem értem.
2019. márc. 13. 00:33
 22/83 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindegy, hogy számodra mik az alap dolgok, szerintem. Valaki így képzeli, valaki úgy.. Sógornőm ténylegesen, szó szerint le van ragadva a tojássütés tészta főzés,vajas pirítós szinten, én például a számomra"alap" dolgokkal jól elvagyok,mint a főzelékek, levesek, tészták, pörkölt, húsok stb(ezekből könnyen tudok annyit csinálni, hogy páromnak elég is legyen) de egy bonyolultabb netes recept után, ami ilyen olyan jól néz ki,már csatatér a konyha, és bár finom, de minden, csak nem gusztusos a kaja .

Nyilván ha valami nem érdekel, és kényszerből csinálod mondjuk naponta, annál rosszabb nincs. Inkább csináld a számodra egyszerű dolgokat, amikor igényed van rá, és ha nagyritkán kedvet kapsz valami kicsit komplikáltabbhoz, akkor próbálkozz vele.

Ne kényszerből, csak azért, mert éppen olyan a kedved. Ha utálsz főzni pl, az olyan is lesz.. Csak azért, hogy ne legyen hátrányod a kapcsolatok terén, ne kényszeríts magadra valamit, amihez semmi kedved. Mint mondtad, mások a prioritások. Nagy tudomány nélkül is el lehet készíteni 5-6 féle kaját, ha mind kitart 2 napig, már 2 hétre elég.. 2 hét múlva meg már ugysem emlekszel mit ettél 2 hete, szóval annyira nem is válik unalmassá. pláne ha befigyel egy-ket éttermes, rendelős kaja is közte. ( halkan megsúgom, ha kis engegiát fektetnek bele, akkor elég sok pasi zsigerből jobban főz, mint pl édesanyám 40 év tapasztalattal..meg lehet osztani ezt is egymás közt pl)

2019. márc. 13. 00:33
 23/83 anonim ***** válasza:
81%
Gáz a főzni nem tudás, mert egyedül élő férfiként bármit megfőzök. Mondjuk vega vagyok. A sütés elhanyagolható.
2019. márc. 13. 00:34
 24/83 anonim ***** válasza:
17%

"Én többre tartanék egy olyan nőt, akivel lehet történelemről, filozófiáról és politikáról beszélgetni, mint egy olyat, aki csupán a konyhában gányol."

>Én ismerek ilyen intelligens nőt, de hogy kellene-e neked az nem biztos. Ugyanis extrém perverz, és szexmániás. Tudom, hogy ez most izgalmasan hangzik, de ha megismernéd, bizonyos dolgaitól lehet kirázna a hideg. Nekem már csak ezért sem kellene.

2019. márc. 13. 00:44
 25/83 anonim ***** válasza:
87%

#17. Gazdagéknál, ahol volt rá szakács ő, ott valóban nem. De ahol a feleség volt csak, mint illetékes az, nyugodj bele, tudott főzni. Eleve nem lett úgy nő nagykorú, hogy ne tudta volna ellátni a háztartást, ugyanis erre nevelték.

32/f

2019. márc. 13. 00:46
 26/83 anonim ***** válasza:
30%

Pont erről (is) van szó, hogy bizonyos körökben ez annyira alap dolog volt, hogy nem számított különleges képességnek.

Ma az, mert a nők egy része (vélhetően a feminizmus hatására) kiesett a hagyományos női szerepből, ezért már nagy dolog, ha meg tud főzni egy borsólevest.

2019. márc. 13. 00:48
 27/83 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, hogy miért nem lehet egy művelt, beszédes, őszintén szerelmes, romantikus, szenvedélyes és érzéki nő a konyhában is jó? Rám ezek mind jellemzőek, a menüfőzést pedig (hetente 2-3 alkalom) szeretem ötvözni a többi említett tulajdonságommal :) Megjegyzem, hogy az egyszerű emberekkel is szeretek jókat beszélgetni, mert sokszor olyan témákban mondanak érdekességeket, amikről nem tudtam :)
2019. márc. 13. 00:59
 28/83 anonim ***** válasza:
66%

Hál isten, hogy kiestek a nők a feminizmus hatására a hagyományos szerepből, mert tuti felakasztanám magam, ha cselédet kéne játszanom.

Úgy látszik sok itt a lábtörlő nő, akik még mindig megalázkodnak a férfiaknak. Persze nagy a szájuk, de az igazság, hogy csak eltartattják a feneküket "háztartásbeli" címszó alatt. Aztán meg mennek az utcára, ha meghal a férjük vagy elhagyja őket, mert nem jogosultak a nyugdíjra, hiszen otthon főzőcskéztek munka helyett.

2019. márc. 13. 01:06
 29/83 anonim ***** válasza:
13%

"Nem értem, hogy miért nem lehet egy művelt, beszédes, őszintén szerelmes, romantikus, szenvedélyes és érzéki nő a konyhában is jó? Rám ezek mind jellemzőek"

Azt a tulajdonságodat kihagytad, hogy hihetetlenül ostoba is vagy.

2019. márc. 13. 01:08
 30/83 anonim ***** válasza:
91%
29es: köszönöm szépen. Írd hozzá azt is, hogy a Te értékrended szerint. Ugyanakkor nem érzem, hogy téged kellene jellemezzelek.
2019. márc. 13. 01:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!