Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egy nő akkor jut szexhez, amikor akar, egy férfi akkor, amikor tud. " Mi a véleményetek erről?
Hülyeseg!
Függ a megjelenestöl es a stilustol is, hogyan probalkozol.
Ferfi letemre nekem sosem okozott különösebb eröfeszitest, hogy ne kelljen egyedül agyba bujnom.
Olyan nö, amely nagyon szerencsetlen adottsagokkal rendelkezik es/vagy elhanyagolta magat, szerintem nem olyan egyszerüen talal jatszotarsat, mint egy masik, akar atlagos lany.
Én úgy gondolom ez pont fordítva igaz, mivel a pasi általában a kezdeményező. Tehát, aki akar az tud tenni érte férfiként.
A lány meg ha szép akkor több pasi kezdeményez nála.
Szóval mindenképp a pasi kezében van a kulcs, a lány csak eldönti, hogy kit válasszon.
A férfi a kiáradó természet, a nő pedig a befogadó, ez mindig így volt és lesz is.
Férfiként az gondolja, hogy a lányoknak több szex jut, aki nem mer kezdeményezni.
Nőként csak az én oldalamat látom, és az állításnak ez a része igaz (rám).
Viszont ha egy nő egy kicsit is igényesebb, könnyen lehet, hogy hónapokig, évekig nem szexel.
Szerintem igaz. Nem vagyok szép nő, mégis akkor találnék szexre pasit, amikor csak akarok.
Komoly kapcsolatot találni nehezebb.
Tudod: "A férfi akkor házasodik, amikor akar. A nő akkor, amikor tud." ;)
Én úgy látom ez igaz általában (rám is)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!