Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a társadalomban lenne akarat rá, akkor hogyan tudná megoldani a huszon-harmincas éveikben járó magányosok problémáját?
Jelen pillanatban ugyebár nem vesznek tudomást erről a létező jelenségről. A társadalomban a többség úgy tesz, mintha ezek az emberek nem is léteznének. Ha ezek a szerencsétlen helyzetű emberek pl neten megszólalnak a problémájukkal kapcsolatban, azaz segítséget kérnek normális hangnemben, akkor a válaszadók többsége rendkívül otromba, személyeskedő módon küldi el őket melegebb éghajlatra, mintha bűn lenne magányosnak lenni kb.
Ha nem így állna a többség az ilyen helyzetben lévő emberekhez, akkor hogyan lehetne rajtuk segíteni?
74%-os vagyok
Akkor, ha jól értem, mezei módon csak női figyelemre van szükséged? Semmi másra?
"Akkor, ha jól értem, mezei módon csak női figyelemre van szükséged? Semmi másra?"
Jól érted. Ha egy nővel beszélgetni tudnék ezekről a problémákról, ez az, ami hiányzik.
74%-os vagyok
Na, az a konklúzió már valami! A megoldás neve (tadamm!)pszichológusnő. Tízezer per óra. Kezdj pénzt gyűjteni.
"Olyan szolgáltatás hiánya, ahol egy hölggyel lehetne kötetlenül beszélgetnie az ilyen sorsú, jót akaró embereknek a megnevezett problémáról. Nagyon hiányolom, hogy nincs ilyen lehetőség, "
Röviden összefoglalva te egy szellemileg éretlen nehéz felfogású ember vagy, aki nem érti hogy ez a típusú probléma nem az eredmények parancsra születnek jellegű.
SOHA nem lesz olyan pados szolgáltatás amit te akarsz mer vicc az egész.
TE tiszta olyan v mint az öreg komcsik a "Költök írjatok remekműveket" című szlogennel.
Ez nem így működik! Ha egy nő szimpatikusnak talál akkor lesz kapcsolatod, ha senki se talál szimpatikusnak így jártál.
74%-os vagyok
A te jelenlegi esetedben a partnerkapcsolat -bocs!- még messze van. Rajtad múlik, h mikorra ér látótávolságba, majd karnyújtásnyira, majd a karjaidba. Inkább ma indulj le az úton, mint holnap.
"Van olyan pszichológusnő, aki elvállalja nyilván pénzért, hogy beavat engem a női gondolkodás rejtelmeibe?"
Én inkább egy Pszichiátria-t javasolnék. Mer te teljesen alkalmatlan vagy kapcsolatra. Minderinek jobb lesz így.
74%-os vagyok.
Kaptam egy privit:
"A pszichológus úgy tudom, csak úgy vállal el valakit, hogyha nem csak egy alkalomra megy valaki hozzá."
-Doktornő, nekem azt hiszem, nem terápiára van szükségem, hanem életvezetési tanácsra. Kérem, adjon időpontot!
Ennyi.
"Javíts ki, ha tévedek, és valójában van olyan pszichológusnő is, aki egy alkalmas beszélgetést is elvállal." Van. Konkrét kérdésre konkrét választ rövid idő alatt is lehet kapni. Ha rossz, félre vezető, valótlan alapú a kérdésed a doki felé, meg fogja mondani neked. Persze lehet, h sokkal nagyobb problémahalmaz van a háttérben. Annak megoldáshoz persze nem elegendő egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!